6,4mm-es nyálkahártya, a 13. napon, vajon elegendő lesz a beágyazódáshoz?
első inszemünkre készülünk, tegnap voltam uh-n, és ott ezt mondta a doki.
Valakinek tapasztalat?
köszi a választ!
Én már olyanról is hallottam, akinek 4-5mm-esbe ágyazódott be....:)
Én most megyek a harmadik inszemre.Úgy tudom 10 mm-es nek kell lennie.Így tud csak alkalmassá válni a megtermékenyített petesejt befogadására.
Nekem az első inszemen(ami sikeres volt,de elvetéltem)az inszem napján a méhny.h. 13,5 mm-es volt.Ez volt a ciklusom 16.-dik napja.
A második inszem napján a méhny.h. 10,5 mm volt,de nem sikerült.
Neked mikor lesz az inszem?Metr még sokat vastagodhat.
Én nagyon sok szénsavmentes ásványvizet ittam.
Szia!Sok mentes vizet ittál?És az miben segít?Mert akkor iszok én is...
Nekem holnap kerül beadásra a choragon tüszőrepesztő injekció, és holnap leszek a 15.napomon.
Inszem valószínűleg a 16. vagy 17.napomon lesz, tehát vagy pénteken, vagy szombaton.
Tudom, kicsit későinek tűnhet a 17.nap, de kb akkor van peteérés, és megfelelőre nőtt pete(mondjuk már most is szép nagyok vannak, van egy vezető tüsző, meg 2-3 kissebb) és ez a hónapom clostys volt, az 5.naptól kezdve szedtem, és így várhatóan a 31.napon kellene nem megjönnie.
Köszönöm szépen a válaszaitokat, és ha tudtok, mondjatok még egy két tippet, tanácsot.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!