Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem? Megnéznétek a...

Mi lehet velem? Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

[link]

Volt egyáltalán peteérésem? Vagy most mi van ilyenkor? Előre is köszi a válaszokat!

2009. ápr. 8. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem 27-én(15.napon) volt pé-d és 28-án(16.napon) tüszőrepedés,jókor voltatok együtt és szeritem a hőd is szépen emelkedik.Valószínű 30-dik napon lesz a nemvárt:)

Nahát,most esik le,hogy én is hétvégére nemvárom:)

Remélem baba van mind a kettőnknél.

Itt az én görbém:

[link]

Igaz,most csoda lenne,ha babás lennék,mert nem vittük túlzásba az együttlétet,de pont akkor volt mosolyszünet közöttünk sajna.De majd meglátjuk hétvégén:)

2009. ápr. 8. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ! De ha a 15-dik napon volt pé-m, akkor miért esett le újból és újból a hőm? Hiszen akkor fent kéne maradnia, nem?

Nagyon drukkolok Nektek! Nálam csodaszámba menne, mert 2 éve endometriózist diagnosztizáltak nálam, és szerintem megint kialakultak összenövések. Most készülök a dokihoz... De azért várok a csodára...

2009. ápr. 8. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekes a görbéd, de semmi sem lehetetlen. Szerintem mutasd meg a dokidnak, hátha mond rá valami okosta. Nekem is endom van, tavaly műtőttek, de azóta sem jön a baba.
2009. ápr. 8. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Én itt szoktam nézegetni a görbéket és magamnak is ezek alapján elemzem:

[link]

A dokinak tényleg érdemes lenne megmutatnod a görbéd,ő biztos okosabbat tud mondani.

Sok sikert!!!

2009. ápr. 8. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én nem bíztatlak semmivel a görbéd alapján.

Ha volt is pé.-mert úgy néz ki volt mert felment végül is a hőd,de nem elégséges a hormonod.És a pé is későn volt.Endometriózisodat orvossal kell kezeltesd.Még mielött lenne egy jó kis méhenkívülid.

Még inszeminációt sem végeznek ilyen esetben ,hanem egyből lombik.

2009. ápr. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!