Ha tegnap 37,2 volt a hőm, ma meg már csak 37, akkor tutira meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Borzasztóan magam alatt vagyok, nem látszanak már a szemeim, annyira kisírtam őket, amikor megláttam, hogy esett a hőm. Pedig annyira biztatóan alakult a görbém is, nem tudom felfogni, hogy miért nem sikerült!? Az egészben az a legrosszabb, hogy a körülöttem élő nők mindegyikének van gyereket, babája vagy éppen most várja. Vannak köztük olyanok is, akik nem is akarták a babát. De én, mindent megadnák már egy babáért!!!!2009. ápr. 8. 06:31
1/4 anonim 

válasza:

Ne keseredj el ennyire. Elég ha akkor sírsz EGY KICSIT ha megjön. Addig meg nézd meg a babatervezők otthonába azt a sok példagörbét, és meglátod milyen furcsa görbével estek teherbe! Én mindig ott vígasztalódom! Mi évek óta próbálkozunk!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a vígasztalást! Megpróbálom összeszedni magam és megnézem azt az oldalt, amit ajánlottál!
2009. ápr. 8. 07:23
3/4 anonim 

válasza:

Szia! Az hogy esett a hőd semmit nem jelent. Én holnapra nem várom, reggel azonban emelkedett a hőm 37 lett, ahogy megmértem azzal a lendülettel elmentem a Wc-re és hát vérzek, nem nagyon és nem fáj a hasam, de világos pirosan vérzek. Az a furcsa, hogy nem fáj mint mensinél, de nem is barnázás olyan érzés mintha folyásom lenne. De akkor nekem miért emelkedett, úgyhogy ne keseredj el az emelkedés nem mindíg jelent jót és a csökkenés rosszat. Egyébként én is ki vagyok akadva, körülöttem is mindenkinek van babája, ahol dolgozom mindenkinek egyből összejött a baba még annak is akinek rendszertelen volt a mensije. Sőt még az egyik kollégám barátnője terhes lett de újságolta hogy nem tartják meg és tavaly is volt a csajnak egy abortusza. Ilyen embereknek persze lehet gyerek!!
4/4 A kérdező kommentje:
Szia Kedves második!
Akkor reménykedjünk együtt, hogy egyikünknek sem fog rendesen megjönni és a napokban pozit tesztelünk!
2009. ápr. 8. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!