Tutira nem volt PÉ ebben a ciklusban ugye? Ez alapján vajon mikorra jöhet a mensi? (görbe a kiegben)
Ez alapján még nem volt ovud. Fogalmam sincs, hogy mikor jöhet meg neked így, nekem mikor ugyanilyen görbém volt a 40. nap körül volt pé.
Vagy vársz, vagy elmész dokihoz és kész gyógyszert, hogy hozza meg. Kb ugyanakkorra lesz eredmény, csak a gyógyszer kiszámíthatóbb, mint hogy neked mikor lesz magától ovud.
M
Szerintem ártani nem fog, mert hő alapján nincs baba. Én is most azzal próbálkozom.
De ha nem csakm ez a hónapod ilyen hosszú, akkor javaslom a reflexpontos talpmasszázst, nekem a 60-80 napokról beállította 40-re, most még a teával remélem kicsit rövidebb lesz.
Van, hogy kimarad egy-egy hónap, ne aggódj. Ha nem marad állandó az, hogy hosszúak lesznek a ciklusaid, akkor nincs okod aggódni. Nekem mondjuk a gyógyszer abbahagyása után fél évvel kezdett rendetlenkedni a ciklusom, azóta próbálom beállítani (már egy éve). De neked biztos rendbejön kövi hónapban! Csak mérd tovább nyugodtan :)
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!