Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu teszttel a természetet...

Ketteske kérdése:

Az ovu teszttel a természetet erőszakoljuk meg?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy tök hülye kérdés, de engem azért gondolkodtatott el, mert ovu teszt segitségével egyből terhes lettem, aztán volt egy félidős vetélésem. És arra gondoltam, hogy a természetet nem lehet kijátszani.

Mit gondoltok erről?

2009. ápr. 7. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, a gyermek választ, hova jön és mikor.

Ha nagyon erőltetjük, akkor nem tudjuk, ő mit akart.

A lélek.

2009. ápr. 7. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

A mai világban,már annyi minden befoslyásolhatja a fogantatást, és a fogantató képességet, kezdve a fogamzásgátló tabletákkal.A lombik programra kényszerülők tábora is egyre nagyobb.Sajnos a mai világban annyi vegyszernek, és káros dolognak van kitéve a szervezetünk,hogy romlik a nők, és a férfiak nemző képessége.Szóval szerintem nem "megerőszakoltad" a természetet az ovu tesztel. De sajnos még így is vannak babák akik nem elég életre vaók.Ez a természetes kiválasztódás.Szerintem ne aggódj,nem tettél rosszat.

Remélem nem sokára életet adhatsz 1 gyönyörü kisbabának.

2009. ápr. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!