3 nap van mensimig! Tegnap nagyon görcsölt a hasam. A hőm folyamatosan 36,5. Lehet még baba?
Tegnap délután(4 nappal a mensi előtt)hihetetlenül görcsölt a hasam...azt jittem megjön hamarabb, de nem.A hőm folyamatosan 36,5 a luteális fázisomban.
Ez alá se fölé nem megy.
Lehet még baba????Tudom, hogy csak a mensi napján esik majd le, ha megjön, de ha marad a 36,5 az elég a babásodáshoz????
szia
én csak mások tapasztalatára, véleményére vagyok kíváncsi....
nem erre van ez az oldal?????????
Teljesen igazad van,erre az oldalra azért lehet írni,h mások tapasztalatait megtudjuk,nem pedig,h okoskodjanak.Azt sem értem,hogy akit idegesít,h valaki mások véleményére kíváncsi,mért ír erre az oldalra,de mindegy.
Mivel mindenkinek másként reagál a szervezete,lehetsz babás,de mikor én legutóbb így voltam,sajna megjött a mensim.A 36.5 egyébként elég lehet a babához,emiatt ne izgulj.Csak jó tanácsként írom,h ne nagyon vacakolj ezzel a hőmérőzéssel,mert nem mindenkinél jó és csak idegeskedsz miatta.Drukkolok!
köszönöm!
amúgy átlagban 36,2-36,3 a hőm...
de egyszerűen 36,5 fölé nem megy...egyszer sem.
a hőmérőm tuti jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!