Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire szokták felírni a Norcolu...

Mire szokták felírni a Norcolutot?

Figyelt kérdés

Nekem pár évvel ezelőtt PCOS-ra írta a doki, fél évig szedtem, majd egy másik doki azt mondta, hogy nincs, és nem is volt PCO-m, de ha lett volna, a Norcolut nem arra való. Persze így utólag azt gondolom, hülye voltam, hogy nem mentem el egy 3.-hoz, hogy melyik dokinak volt igaza. Az első doki nem küldött hormonvizsgálatra, csak az ultrahang után mondta, hogy ez bizony PCO. A másik mondta, hogy akkor nagyon magasnak kellene lennie a Tesztoszteron szintemnek, és megnézték, normális volt az értéke. Persze fel is szívódhatott...

Most, hogy babát szeretnék, és nem jön, kiváncsi lennék, hogy milyen hormonokkal bombáztam magam.

2009. ápr. 7. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azért kellett szednem, hogy meghozza a mensit. Ha jól tudom, olyasmi hormon van benne, mint a sárgatest, ami a PÉ után termelődik. Ha abbahagyod, a hormon is kiürül, ezért megjön a mensi.
2009. ápr. 7. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De ugye nem lehet az oka a sikertelenségnek az, hogy anno Norcolutot szedtem?

2009. ápr. 7. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel félre biztos nem kezeltek, szóval nem állhat a baba útjában. De lehet, nem ártana egy újabb kivizsgálás, mert ha mégis volt PCO-d, azt nem ártana kezelni. Egyszer én is jártam így, nekem fogamzásgátlót írtak fel. Azóta egyszer voltam teljes kivizsgáláson (a mostanit leszámítva), akkor minden rendben volt. Nálunk sem jön a baba, holnapután megyek az eredményért. Sok sikert! Első voltam.
2009. ápr. 7. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Egyébként ez még 6 éve volt, azóta többször voltam már ultrahangon, nem mondták, hogy baj van. Köv ciklusban lesz hormonvizsgálatom, sokmindent néznek, de a tesztoszteron valamiért nincs benne.
2009. ápr. 8. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!