Pécsett megbízható nőgyógyászt tudtok ajánlani?
Szia!
Én szívesen ajánlom az enyémet.
Nőt szeretnél vagy férfit?
Megyeist vagy Klinikásat? :)
Megyeisek közül Dr. Hartman Tamást vagy Dr. Bálint Íriszt ajánlanám neked. Mindkettőjük lelkiismeretes, megbízható és emberileg is kedvelhető doktor.
A megyein kívül a Rákóczi úton van magánrendelése mindkettejüknek, bent a Lépcsőház udvarába!
remélem tudtam segíteni!
szia.
Az én dokim a női klinikán a dr. Kovács Kálmán és csak dicsérni tudom , egy kedves , türelmes , hozzáértő , lelkiismeretes , vicces doki , én maximálisan szeretem és nem mennék máshoz , szerintem nagyon jó orvos csak ajánlani tudom , és ha megfogadod akkor mindenben melletted áll a legelső pillanattól az utolsóig , de ha nincs fogadott dokid akkor a szülést az éppen ügyeletes vezeti le.
Szia!
Ha meg van az orvos, akihez szívesen jársz és teherbeesel, akkor eldönteheted, hogy kinél szeretnél szülni. Ha az orvososdnál, akkor felkéred, hogy legyen ő a szülész orvosod. Ha mindegy, akkor járhatsz hozzá terhesgondozára és ha megindul a szülés, az ügyeletes orvosnál szülsz!
Én a Gelencsérrel nem voltam megelégedve. Elküldött vérvételre, azt mondta ráérek egy hónap múlva visszamenni, majd ha meglesz a vizsgálatom eredménye is, erre mikor visszamentem. Mondtam neki, hogy itt a vérvétel eredménye. erre elkezdi minek küldtek vérvételre, a másik nő sem tudta, és ezzel le is tudta a dolgot. nem foglalkozott vele.
Nekem a Hartmann Tamás sem jött be. Még akkor voltam nála, amikor nem voltam férfival. És nagyon bunkó volt, jó, hogy nem röhögött ki, a szőke plázap... asszisztensével együtt.... Úgyhogy ezzel nálam leírták magukat. Voltam egy másiknál is, aki nagyon jó szakember állítólag.. ő az édesanyák útján van. Egy idősebb bácsi volt a nevét már nem tudom. Ő írta fel a gyógyszert. Biztos rossz napja volt mikor nála voltam..
Most ajánlotta a bnőm a Szörényi Andrást, hozzá fogok most menni.
Lehet, hogy úgy látjátok, hogy nekem semmi nem jó. Nem így van. Csak amúgy is elég kellemetlen dolog a nőgyógyászat, és szeretnék, egy kedves, szakmailag jó orvost... Ennyi az egész.
Én voltam a 7. hozzászóló!
Jelenteném, a Szörényihez nem tudtam bejutni múltkor, nagyon rövid időn belül kellett orvost szereznem a sebészeti vizsgálatomhoz, csak egy általános vizsgálatot, hogy a nőgyógyászati problémát kizárhassuk. Így kerültem Dr. Molnár Gáborhoz. (magánrendelése van a szabadság utcában, amúgy a Lánc utcában is meg lehet találni kedd, csütörtök délután.
Nem tudom mennyire számít az, hogy fiatal. Én maximálisan meg voltam vele elégedve, nagyon kedves, segítőkész, barátságos, és az asszisztense is. Szóval a Szörényit leváltottam a Molnárra, mert nekem helyileg jobb a Lánc utca, és tényleg jó orvosnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!