Felrakna nekem valaki olyan görbét, amelyen peteérés nélkülinek látszik a hónap és mégis baba volt?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm.2011. júl. 29. 12:56
11/17 anonim válasza:
szerintem elég bíztató, de én a 14. napra tippelek peteérés terén. Sajnos a kimenetelén még lehet izgulni mert még van legalább 6 napod vagy 8.
12/17 anonim válasza:
Szerintem is elég biztató!
Én is a 14napra raknám az ovud.A hőd szépen fent. A 7. dpo-n (amikor általában a beágyazódás kezdődik) még feljebb ment,így akár trifázisos is lehet.
Drukkolok!
Mikorra nem várod?
13/17 A kérdező kommentje:
A biztatás most nagyon jól esik, mert már el voltam keseredve, hogy később volt és ott nem voltunk együtt. A lutealis szakaszom mindig 12 nap, tehát még 5 nap a nevártig, ha tényleg ott volt az ovum. Majd még írok,ha valami változás lenne. :)
2011. aug. 2. 15:30
14/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem is a 14. nap lehetett! Ebben a hónapban nekem is elég későre tolódott a peteérésem...
Megmutatom:
15/17 anonim válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Neked is jó eddig a késői peteérés ellenére, remélem sikerül. Te most tarthatsz a beágyazódásnál, ha sikerült, jókor is voltatok együtt. Én is nagyon szorítok neked. :)
2011. aug. 2. 19:28
17/17 A kérdező kommentje:
2011. aug. 5. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!