Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg érdemes már az első...

Tényleg érdemes már az első próbálkozós hónaptól szedni az Elevit-et?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál az éves vizsgálaton, mondtam neki, hogy szombattól elkezdünk próbálkozni a babával. Erre ő mondta, hogy akkor már mától szedjem az Elevitet.

Tényleg érdemes már most elkezdenem? Eddig minden ismerősömnek azt mondta a doki, hogy ráér akkor, amikor már kiderül a terhesség.

2011. júl. 28. 12:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha nem is Elevitet, de folsavat mindenképp érdemes már most szedni.

Amúgy nekem sem vált be az Elevit. Iszonyú bélgörcsöket okozott, és én úgy éreztem, hogy a görcsök a méhemre húzódnak, vérezni kezdtem, és el is veszítettem a babát. Persze nem állítom, hogy tutira az Elevit okozta ezt.

Most Femibiont szedek, ezzel nincs semmi gondom.

2011. júl. 28. 18:19
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A Femibion-ban sajnos jód van, emiatt én nem szedhetem, úgyhogy marad az Elevit. Egyet már bevettem, még semmi mellékhatás, remélem így is marad.

2011. júl. 29. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!