Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátcserjét csak akkor...

A barátcserjét csak akkor kell szedni ha nincs peteérés?

Figyelt kérdés
Nekem van pé-m a ciklusom is elég pontos. Mondjuk azt nem tudom hogy mindig megreped-e a tüsző?! Most szedtem Clostit, de úgy gondoltam, ha most sem sikerül akkor még valamivel rásegítek.
2009. ápr. 6. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem csak akkor.

A barátcserje elviekben szabályozhatja a ciklust, előrébb hozhatja a peteérést, és nagyon jó hüvelyi nyálkát csinál. Tapasztaltam :)

2009. ápr. 6. 12:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Ha nem zavarok kérdezném,hogy a barátcserje az tea vagy kapszula és mennyi be kerül?Előre is köszi a választ!
2009. ápr. 6. 12:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Tea is van meg kapszula is. De úgy tudom a bogyó hatásosabb. Az árát nem tudom, de valószínű veszek, és elkezdem szedni.
2009. ápr. 6. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Premenst szedek, úgy tudom ennek van az egyik legmagasabb barátcserje hatóanyag tartalma!próbáld ki!

2009. ápr. 6. 13:08
 5/12 Grófházy ***** válasza:

én is premenst szedek.

Ilyen pontos még soha nem volt a ciklusom.És van peteérésem is :)

2009. ápr. 6. 13:18
 6/12 A kérdező kommentje:
És mi az a Premens? csak barátcserje, vagy valami komplex? Ára? Hol lehet venni? Te miért szeded? Több kérdésem nincs. Köszi.
2009. ápr. 6. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem a dokotrnőm mondta, hogy szedjem. Ez a termék neve. Homeopátiás szer, gyógyszertárban kapható recept nélkül. 2500 Ft körül van. Nekem gond van a hormonjaimmal, PCO jellegűek a petefészkeim, és még nem tudtam teherbeesni. Ezért szedem, most 2. hónapja.

[link]

Renbde rakja a hormonháztartást és a ciklust.

2009. ápr. 6. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki szedi a Premenst kozbe szabad teherbe esni ? Jó az elso 2 hétbe még nincs semmi gond de pé után nem káros a babára nézve abba a 2-3 hétben amíg kiderul hogy sikerult-e a babó? Csak azért kérdem mivel terhesség esetén nem ajánlott a betegtájékoztató alapján.
2009. ápr. 6. 15:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát ez jó kérdés! Mert akkor pé-kor abba kéne hagyni? Remélem valaki tudja a választ.
2009. ápr. 6. 16:54
 10/12 Grófházy ***** válasza:

nem szabad abbahagyni peteérés után,mert utána szabályozza éppen a progeszteron szintet,ami a terhesség megtartásáért felelős.

A nemvárt napjáig szedni kell,és ha a teszt pozitív,akkor kell abbahagyni.Ha negatív szeded tovább.

Az megtermékenyülés után 7-10 nap mire beágyazódik a baba,tehát kb 2 hétig nincs kapcsolat az anya testével,ezért nme ártasz neki,ha babaás is lettél.

2009. ápr. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!