A barátcserjét csak akkor kell szedni ha nincs peteérés?
Nem csak akkor.
A barátcserje elviekben szabályozhatja a ciklust, előrébb hozhatja a peteérést, és nagyon jó hüvelyi nyálkát csinál. Tapasztaltam :)
Szia!
Én Premenst szedek, úgy tudom ennek van az egyik legmagasabb barátcserje hatóanyag tartalma!próbáld ki!
én is premenst szedek.
Ilyen pontos még soha nem volt a ciklusom.És van peteérésem is :)
Szia!
nekem a dokotrnőm mondta, hogy szedjem. Ez a termék neve. Homeopátiás szer, gyógyszertárban kapható recept nélkül. 2500 Ft körül van. Nekem gond van a hormonjaimmal, PCO jellegűek a petefészkeim, és még nem tudtam teherbeesni. Ezért szedem, most 2. hónapja.
Renbde rakja a hormonháztartást és a ciklust.
nem szabad abbahagyni peteérés után,mert utána szabályozza éppen a progeszteron szintet,ami a terhesség megtartásáért felelős.
A nemvárt napjáig szedni kell,és ha a teszt pozitív,akkor kell abbahagyni.Ha negatív szeded tovább.
Az megtermékenyülés után 7-10 nap mire beágyazódik a baba,tehát kb 2 hétig nincs kapcsolat az anya testével,ezért nme ártasz neki,ha babaás is lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!