Mitől van az hogy az ébredési alaphőm egyik hónapról a másikra lejjebb ment 3-4 tized fokkal?
Az előző hónapokban és az előző két várandósságom idején is méricskéltem. (Akkoriban az alaphőm 36,7-8 körül volt és az ovuláció után 37,1-2) A múlt ciklus elején hőmérőt cseréltem mert összetört.. ugyanolyan higanyost vettem, és azóta az alaphőm 36,5-6 körül van, és a luteális fázisban is csak max 37-ig ment fel.Ma reggel megjött szóval új ciklus új projekt...
csak lehangoló ez az alacsony hő "hozzám képest"..
Van különbség két hőmérő közt? vagy Bennem van a változás oka? ez volt a 8. hónapunk.. gondolkodom egy dokilátogatáson...
Szia.
Nekem is van itthon 2 digihőmérőm és nekem mindegyik tizedre pontosan ugyan azt mutatja és nem egy helyen és időben vettem őket , de lehet a te hőmérőd kicsit rosszabb minőségű mint a régi és azért mutat kevesebbet szerintem vegyél mégegyet , jah és természetesen a két hőmérőm ami itthon van az egyiket 300 ftért vettem a másikat 1500 ft ért és ugyan azt mutatják.
Köszi!
Megnéztem a származási helyet.. a múltkori kínai volt ez olasz.. de már múlt péntektől nem forgalmaznak higanyos hőmérőt.. Most két olasz hőmérő van itthon.. a digitális hőmérőm ami volt mindig mást mutatott ezért bíztam a higanyosban.. Akkor asszem veszek egy normális digitálisat..
Figyu! Honnan tudom hogy merül benne az elem? Jelzi? Ez láznál oksi mert érzem hogy lázas a gyerekem..
de ovulációnál elég szar ügy ha pár tizedet téved mondjuk elemmerülés miatt...Mit gondolsz?
Köszi! még az ősidőkben amikor elkezdtem hőmérőzni akkor az első ciklusban digitálissal mértem.. ha most mérném.. hát ha a higanyos érték magasabb ami ma is csak 36,5 volt a digitálissal mi lenne:) szerintem kihűlés előtti állapot..
Lehet ennek köze ahhoz hogy nyitott ablaknál alszunk már és itt a tavasz? Vagyis ez így hülyén hangzik.. de biztosan befolyásolja az időjárás meg a frontok is az ember közérzetét, bioritmusát és így az alaphőt is nem? vagy most nagy butaságot írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!