Ma nem kellene megjönni, és még semmi. Hőm is magas 37,3. Lehetséges, hogy sikerült a picike?
Figyelt kérdés
Clearblue tesztem van itthon, mikor teszteljek szerintetek? Félek a csalódástó, mert már nagyon szeretnénk picikét!2008. márc. 2. 10:12
1/6 anonim válasza:
Szia. Nálam is ugyanígy volt, de megjött, pár napra rá. Szerintem tesztelj! Én nem bírnám ki egy percig sem, hogy ott a teszt és nem használom ki. Remélem neked sikerült...:-)
2/6 anonim válasza:
reggeli első vizeletből érdemes tesztelni. Ha ma nem gyűjtöttél vizeletet, akkor holnap reggelj teszteljk.
3/6 anonim válasza:
A mensi előtt le kell esnie a hőnek, így hát nagy a valószínűsége, hacsak nem pár napot késik és csak most fog leesni a hőd. De reméljük nem így lesz:-)) Druk-druk
4/6 A kérdező kommentje:
csak azért furi ez az egész, mert nekem soha eddig nem késett, mindig betartotta a 28 napot. Tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert és egyből be is állt a ciklusom. Nagyon szeretnénk babát, de nem merem belélni magamat,mert félek a csalódástól. Meg a tesztől is félek, hogy mi lesz! Szorítsatok, és majd megírom, hogy mi volt.
2008. márc. 2. 12:31
5/6 anonim válasza:
Én is így voltam múlt hónapban: eddig soha nem késett, most 2-3 napot, teszteltem (-), de akkor is bíztam talán... Sajnos megjött és nagyon nehezen viseltem, fizikailag és lekileg is. Inkább tesztelj!
6/6 A kérdező kommentje:
ne légy elkenődve ennyire, majd következő hónapban sikerülni fog. Én is úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem élem bele magamat, majd ha szeretne összejön.:))) Gondolj csak + dolgokra, és beszélgess sokat a pároddal szép dolgokról.
2008. márc. 2. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!