Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes lettem az elővála...

Vajon terhes lettem az előváladéktól?

Figyelt kérdés
14 vagyok. áp. 4 én este együt voltam a barátommal kb. 2 percig ültem rajta mert fájt mert szűzvoltam. nem használtunk abban a két percben óvszert..nem élvezett el de félek hogy az előváladéktól teherbe estem. miután az aktus véget ért ugy éreztem mintha nagyon sok folyásom lenne valószínüleg nem az. nem tudom mi lehetett.ez menstruáció előtt történt. 5én vettem este tesztet ami negatív lett. de még félek. valyon terhes lehetek?
2009. ápr. 5. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen terhes lehetsz. A teszt még amugy sem mutatna semmit.Óvszer? Az luxus? kell neked 14 évesen a nyakadra egy gyerek? ..nem is inkább azt mondom,krédezd meg a szüleidet,szüljél e nekik még egy gyereket,ha azt mondják persze kislányom,akkor nyugodtan lehet óvszer nélkül dugni.
2009. ápr. 5. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon keves az esely ra,hogy terhes maradtal,de 2 het mulva azert csinalj meg egy tesztet, es utana csakis ovszerrel csinaljatok.De ne parazz meg tul korai,amugy szerintem tuti nem maradtal az.
2009. ápr. 5. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esély, de megvan. Engem is pont így csináltak...
2009. ápr. 5. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
szemet szúró: a "vajon" az pontos j.
2009. ápr. 6. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó a vajon szót azt pontos j-vel írják nem "ly"-vel......

Milyen osztályzatot kaptál te általános iskolában helyesírásra?

2009. ápr. 6. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:

14évesen?? Látszik hogy nagyon éretlen vagy még... legalább a tesztet olvastad volna el... Minimum a megtermékenyítéstől számított 10. napon érdemes tesztelni...

Amúgy szerintem is lehetséges a baba... máskor inkább gondolkozz és ne tedd szét egyből védekezés nélkül a lábad!!!! Ez nem játék, nagyon fiatal vagy még 14 évesen egy kisbabához.

2009. ápr. 6. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves 07:54-es miért mit írtam, nem ezt? közben már kijavították a kérdésben is...
2009. ápr. 6. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
ui: 5 voltam végig és Te?
2009. ápr. 6. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Sose értem azokat a lányokat akik ilyen felelőtlenek, sőt 14 évesen..Amikor elkezdtél szexuális életet élni nem gondoltál arra hogy ha magyarul szexelsz, aktust teremtesz valakivel mindegy hogy el e élvez terhes lehetsz? Felvilágosítás, Gumi óvszer, drága?? Csak tudod ha terhes maradsz azzal az egész életedet elcs*eszed már bocsánat.. Ja és még ott a 72 órás tabletta, végső esetben de szerintem már lekésted. Most szépen vársz, és 2 hét múlva tesztelsz. Remélem nem lesz semmi bajod, de kérlek vegyetek ÓVSZERT!!! 400 ft.. mégse az egész életed.
2009. ápr. 6. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!