Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy mégis terhes...

Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok? 21 napja voltunk együtt a párommal és 19. napja késik. Tesztet az együtt léttől számított 9. -12. és 18. napon csináltam de mind 3 negatív volt.

Figyelt kérdés

Az orvos (felnyúlva)megállapította hogy nem érez itt sem babát sem cystát...De ha lenne baba még túl korai időszakában lenne és nem is érezné.Ezt mondta.

4. napja szédülgetek,nem tudom hogy miért.Lehet ez is a baba jele? Folyásom semmilyen nincs már.Még az elején volt némi barnázgatás és görcsöltem is de teljesen abba maradt minden panaszom.Viszont most meg szédülök és nagyon fáradékony vagyok.Lehetséges hogy valami bajom van és a terhesség már végleg kizárt?

2009. ápr. 5. 18:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Az orvos csak gyógyszert írt fel hogy beindítsa a vérzésem.
2009. ápr. 5. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
fúú én nem nagyon értem... 19 napja késik?
2009. ápr. 5. 18:26
 3/5 A kérdező kommentje:
igen
2009. ápr. 5. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a tesztenek már ki kellett volna mutatnia.De nem értem,hogy a doki mért nem küldött el hüvelyi ultrahangra,vagy vérvételre.Én is majdnem ugyanígy vagyok,már 3.hónapja alig van mensim.Az első doki akinél voltam nem foglalkozott velem csak simán hazaküldött.A második elküldött ultrahangra,majd simán felírt valami hormongyógyszert.De a mensim ugyanolyan.Most majd megint megyek.Hogy mi lesz ebből?!Ráadásul mindig heteket kell várni,hogy elmehess újra a dokihoz.
2009. ápr. 5. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Mikor én igy voltam,mint te,akkor engem megnézett a doki hüvelyi UH-val,mert a 4.terhességemben,igaz véreztem,azt mondta,nincs itt baba,azt mikor visszamentem,hogy nől a hasam,akkor már 20hetes voltam.Most nem akart kockáztatni,uh.-t csinált egyből.Ne szedd a gyógyszert,menj el másik dokihoz!
2009. ápr. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!