Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5cm-es ciszta felszivódhat...

5cm-es ciszta felszivódhat magától?

Figyelt kérdés
ma látta a doki uh-n.kirándulás utánkét hét múlva kell visszamennem.addig nem nőhet akkorára hogy komolyabb gond legyen?doki szerint nemlesz gond,de én nem tudok megnyugodni.és lehetünk együtt a férjemmel,mert ezt elfelejtettem tőle megkérdezni
2011. júl. 25. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is volt cisztám. Hogy mekkora azt nem tudom. Most voltam két hete dokinál és megnyugtatott, hogy cisztának már nyoma sincs. Nem éreztem semmit, és persze akkor voltam a párommal amikor jól esett.
2011. júl. 25. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ez attól is függ hogy hol van az a ciszta-És egyébként az 5cm az már nem olyan kicsi..

Én mindenképp utánnajárnék,nekem volt cisztám és a 9 hónap rémálom volt! 6 hetesen azt mondta a doki hogy van egy ciszta 13*15 mm de semmi gond ez tartsa a petezsákot de pár hét mulva felszivodik,hát ez nem igy lett és 19hetes genetikai uh-on már 22mm volt és benne a köldökzsinorban-majd ez még szaporodott is! Minden hónapban Debrecenbe jártam uh-ra és hetente a Dokimhoz,mivel ezek miatt nem jó volt a keringés a köldökzsinorban.....30hetesen tüdöérlelőt kaptam majdnem megcsászároztak...De pár óra mulva picit jobb volt az áramlás ismét....Szóval a végére teljesen kikészültem de életerős kisfiam született 4 hét bentfekvés után...Viszont ha az elejéről kezdeném nem biztos hogy kockáztattam volna,Örülők hogy egészséges,de mindig ott volt hogy mi lessz ha nem lessz az!!És ez csak egy kis Sz@r ciszta volt....

Nem megilyeszteni akartalak csak sokszor az orvosok rutinosan mondják hogy felszivodik stb...De mivan ha nem....

2011. júl. 25. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az 5cm tényleg nem olyan kicsi már, de nem kell megijedni.

Folyamatosan figyelemmel kell kísérni és ha nem okoz egyéb panaszt és nem jár fájdalommal, akkor nyugodtan szeretkezhetsz. Ha huzamosabb ideig nem múlik, csak akkor gondolkozz a műtéten, addig igyál sok Tafedim teát!

Nekem eddig minden cisztám felszívódott szerencsére, remélem neked is eltűnik hamarosan!

2011. júl. 25. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:
közben megjött a menzim pedig a doki azt mondta hogy szerinte nem jön meg.akkor mitöl vérzek igy rendesen?valami gond lehet?cisztától lehet ennyire vérezni?és így nagyobb az esély hogy kifakad?mert azt olvastam hogy a men zis görcsöknél kifakad.és az mindenképpen fájdalommal jár?köszi a válaszokat
2011. júl. 26. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:
közben megjött a menzim pedig a doki azt mondta hogy szerinte nem jön meg.akkor mitöl vérzek igy rendesen?valami gond lehet?cisztától lehet ennyire vérezni?és így nagyobb az esély hogy kifakad?mert azt olvastam hogy a men zis görcsöknél kifakad.és az mindenképpen fájdalommal jár?köszi a válaszokat!
2011. júl. 26. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Az csak jó, ha megjött, örülj neki! Hátha eltűnik!
2011. júl. 27. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem szeptemberben volt 6 cm-es.minden mensi után kellett mennem uh-ra (mert sajnos nekem fél évig 1 hónap kivételével mindig volt).a köv. havi uh-on egy 3 cm-es volt.nem tudom,hogy ez csak kisebb lett vagy másik,de felszivódott,mert október végén nem volt már ott semmi.
2011. júl. 28. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!