Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem bírom a Bromocriptin-t!...

Nem bírom a Bromocriptin-t! Nagyon rosszul voltam tőle, pedig csak egyet vettem be. Mit csináljak? Folytassam?

Figyelt kérdés
Vagy valami más lehetőségem? Állítólag van mégegy gyógyszer, az is ilyen drasztikus? Vagy egy idő után megszünnek a mellékhatások?
2008. márc. 1. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ezt szedtem magas prolaktinszint miatt, én se bírtam, abba is hagytam.

Van egy jó homoepátiás készítmény mastodynon csepp a neve, erre váltottam és nálam semmi mellékhatása nem volt.

A bromo viszont kikészített.

Ha neked is a prolaktin szint magas, akkor arra jó ez a csepp.

2008. márc. 1. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is jó ideje Bromo-kúrán vagyok, prolaktintermelő ciszta miatt. A terhességem elején elhagyhattam, de vissza kellett rá állnom, mert újra megugrott a prolaktin szintem. Az elején én is nagyon ki voltam a gyógyszertől, de szépen lassan hozzá tudtam szokni. Na nem mondom, hogy tünetmentesen tudom szedni, mert hányingerem mindig van tőle és sokat vagyok levert és fáradékony. Az endokrinológusom annyit tudott segíteni, hogy csak este kell bevennem, de akkor egy nagyobb adagot. Így átalszom a rossz tüneteket. Sajnos nálam a gyógyszer elhagyása nem jöhet szóba, és mivel nagy mennyiségben szedem, a homeopátia sem lenne megfelelő út... remélem neked segíthet.
2008. márc. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!