Kell izgulni, v felesleges, ha az első gyógyszert nem vettem be?
Figyelt kérdés
tegnap este kellett volna beszedni az első szem gyógyszert. Ma vettem észre, h nem vettem be.a papír szerint 2-t kellett bevenni egyszerre, amit meg is tettem. mivel tegnap is és ma is szeretkeztünk férjemmel, kicsit aggódok. igazából menzi után közvetlenül még kicsi a valószínűség a teherbe esésnek.még ma is és tegnap is volt némi maszatolás. szerintetek mennyire kell izgulnom?2009. ápr. 4. 21:41
1/2 anonim válasza:
elvileg lehet, hogy teherbeesel, de ha folyamatosan szeded már egy ideje a gyógyszert, akkor nem valószínű, mert van annyi felhalmozódás a szervezetben, hogy még véd. a gond akkor van, ha a második, harmadik hónapról van szó!
2/2 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam, h a 3., 4. naptól lehet gond, de azért parázok is. a gyógyszert 1 éve szedem, a menzim mindig szabályos volt.
2009. ápr. 4. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!