Figyelem! Igazságos ez? Demográfiai robbanás lesz? Július 1 után teherbe esett anyukajelöltek már csak 2 évig kapnak állami támogatást.
Szia!Én is 75-ös születésű vagyok és meg kell mondjam nem azért voltunk olyan sokan, mert akkor pl elvették a GYES-t. Hanem mert a mi szüleink voltak sokan hála az akkori születés szabályozásnak ami tiltotta az abortuszt. Nem lehetett tilos volt meg kellett szülni minden gyereket, ha egsézséges volt ha nem.
Most senki sem kényszerít arra,hogy gyereket vállalj nem lesz robbanás ettől ne tarts. Inkább kivárnak majd az emberek., Népesség fogyás van és lesz is.
De csajok! nem azt fogják nézni mikor születik meg? 2010 május a határ nem?
Mert mi van ha júliusban fogant, de koraszülött lett? akkor?
Nekünk sem tetszik a mostani helyzet! Abban bízunk, hogy nincs megfelelő bölcsöderendszer, s amíg nem tudják biztosítani a feltételeket, addig nem is vezetik be!
Amúgy szerintem is majd a születés lesz a mérvadó! De ebe-guba a kettő! A nagyokosoknak ott fönt teljesen mindegy... ők már felnevelték a gyereküket, mostanában nem terveznek, mire meg az ő gyerekük oda kerül, addig úgyis megváltoztatnak mindent.
Amúgy nem tudom, hova tették az eszüket ... az a kis csöppség még 1 évesen nem szobatiszta, nem tudja megmondani, hogy mi a baja, milye fáj esetleg! Így bízzam idegenekre, akik nem tudnak majd mindenkivel külön-külön foglalkozni? Hát nem! Mi most szeretnénk az első babát, de hogy nem adom le magam mellől egészen addig, míg minimum - s hangsúlyoznám MINIMUM - az előző kettő nem teljeseül, az biztos.
Sziasztok!
Nagyon boldog vagyok, mert én még tuti beleesek a 2 év gyedbe. Ma reggel pozitívat teszteltem! Jön a 3. kismanó!
Első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!