Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt e már valaki úgy, hogy...

Volt e már valaki úgy, hogy menzi előtt pár nappal fájt a hasa és feszültek a mellei, de amikor a baba sikerült, akkor ezek nem jelentkeztek?

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok már bukva, mert olvasgatom, hogy sok fehér folyás az jó, feszülő cicik...., akkor van baba. Nekem a 13. napon volt pém, ha jól tudom, 14 nap eltelte után kellene, hogy megjöjjön, ami nálam elméletileg keddre esik. A hasam pé óta fájdogál néha tompán, néha beleszúr. A cicieim "lazábbak" már nem is lehetnének, a folyásom fehér, inkább szárazas, mint krémes. A hőm tegnap 37,05 volt, ma már 37,1. Mit gondoltok? Bocs a részletezésért, de nem tudtam másképp leírni.
2009. ápr. 4. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! A nem várt előtti napokban nem feltételen kell semmi különös tünetnek lenni, és pláne nincs olyan tünet ami csak akkor jelentkezik ha biztosan terhes vagy. Nem vagyunk egyformák és a szervezetünk sem egyformán viselkedik, ilyenkor még bármi lehet.
2009. ápr. 4. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor sikerült a baba,akkor a kimaradt menszi után hetekig görcsölt menszisen a hasam és fájtak a dagadt ciciim.
2009. ápr. 5. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!