Egy sajnálatos abortusz utáni hetekig tartó barnázás
normális lehet?
Figyelt kérdés
Az abortusz után 4-5 napig nem volt vérzés, majd menstruáció szerű vérzés jelentkezett némi darabossággal. Ezt követően lassan 2 hete barnázgatást tapasztalok. Kontrollos uh-on kóros elváltozást nem láttak. Szeretnénk újra tervezni. Hasonló jó kimenetelű tapasztalat vígasztalna...
2009. ápr. 4. 10:19
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, a 2 hete az már sajnos 3 hete.
2009. ápr. 4. 10:31
2/9 anonim válasza:
Nekem pár nap után elmúlt minden váladékozás,hat hét után jött meg és kilenc hónapra rá lettem újból babás.Nálad egy picit elhúzódik a tisztulás.A lényeg hogy ne legyél lázas.Sok szerencsét!22 hetes.
2009. ápr. 4. 10:48
3/9 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok nődoki, de szerintem ezek a vérzések nem igazán jók. Még akkor se ha "csak" barnázás. A tisztulási folyamat igen , elhúzódhat ,de ez már egy hosszú állapot nálad. Ha visszamennél a nődokidhoz , esetleg még tüzetesebben meg tudna vizsgálni , lehet hogy ez gyulladás..??
2009. ápr. 4. 11:13
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem tavaly nyáron volt Missed Ab-m,2 hétig barnázgattam, meguntam és elmentem dokihoz.Írt fel gyógyszert és elmúlt.4 mensit vártunk meg és most 21 hetes terhes vagyok.
Minden jót kívánok neked!
2009. ápr. 4. 11:24
5/9 anonim válasza:
Nekem 2 hétig volt kb. mindig valami a végén egyre kevesebb barnázás és érdekes délelőtt semmi, csak délután.
Mennyi ez a barnázgatás nálad? Lázad mérted? Szerintem ez egyébként hormonális lehet.
2009. ápr. 4. 12:45
6/9 anonim válasza:
Nekem erős mensim volt a műtét után egy hétig, de nem darabos. Aztán még 10 napig barnázás, én is minidg azt hittem, mint előttem írta valaki, hogy elmúlt, mert délelőtt semmi nem volt, de délutánra aztán belehúzott, barnás-véres valami jött még egy darabig. De bő 2 hét után már semmi.
2009. ápr. 4. 14:14
7/9 anonim válasza:
Nekem 2 hónapig volt változó,hol dőlt belőlem,hol darabosan potyogott,hol csak barnázgatás.Meguntam,a doki sose talált semmit.Vettem pásztortáskateát,azt elkezdtem inni,úgy helyre rakott,hogy visszatértem a régi kerékvágásba!Most csak málnalevélteát iszok középidőig,onnan meg palástfűteát!Próbáld ki a pásztortáskát!Sokat nem lehet fogyasztani belőle és túl sokáig se lehet inni!Remélem segit a bajaidban!
2009. ápr. 4. 15:19
8/9 anonim válasza:
Nekem dettó így volt, mint neked. A 3 hét végén pedig egyszer csak kijött egy kisebb kb 3 cm-es bordós-szürkés undor darab és másnapra minden megszűnt. Előtte én is voltam dokinál, mert idegesített a dolog, de azt mondta minden ok, szerintem higgy neki.
Igaz én is izgultam, és általában du, estére volt pecsételés, mondjuk én nem pihentem (van egy lányom, nem lehet).
Szóval valószínű az a darab bent maradt és azért nem tudott a méhem időben visszahúzódni és az okozhatta a vérzést.
2009. ápr. 4. 15:35
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lázam nincs. És azon a bizonyos darabon én is túl vagyok. A mennyiség talán nem is mennyiség, de van. Maszatolgatás. Azért mégegyszer köszönöm a hozzászólásokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!