Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy vagytok? Én most...

Ti hogy vagytok? Én most kihagytam ezt a honapot a baba projekt sztrájkol. Már 1 kicsit unom a semmit, minden hónapban "terhes vagyok" beképzelem, mert ugye de jo lenne.

Figyelt kérdés

1 kicsit fárasztó most megnyugszom köv hónap újra csináljuk.

Ti is könnyen feladnátok? 2éve csináljuk,1vetélésem volt.

2009. ápr. 4. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
En is eppen ma reggel akadtam ki. Nem is azon, hogy nem jon a baba de legalabb akkor az ember mensije jonne. Igy hogy mar 5 napja kesik aztan se pozitiv teszt se mensi egy kicsit kikesziti az embert. Nekem ebbol van mar elegem. Ket honapja is kesett 11 napot mire valahogyan megjott es uj remenyekkel indult a honap. Mar eppen szamolgattam a pe-t amikor ismet megjott. A ciklusom 14-ik napjan. Mondtam, hogy na jo akkor egyszer kesik maskor meg ket hetente mensizunk vagy mi lesz? Hat elkezdtem onnan szamolni es most itt vagyok megint kesik baba meg sehol. Na nekem mar ebbol kezd elegem lenni. Juliusban hagytam abba a fogamzasgatolot, vartunk is szeptemberig, hogy kitisztuljak, helyrejojjon a mehnyalkaharty stb. Erdekes akkor 29 naposak voltak a ciklusaim ez az orulet Januarban kezdodott. Mar elegem van!!!  Orulok, hogy feltetted a kerdest mert legalabb kiirhattam a banatom. Kivanom nektek, hogy minel hamarabb jojjon a baba. Jol teszitek, hogy pihiztek egyett.
2009. ápr. 4. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló én is ugyanigy vagyok, mint Te! :) Nekem is múltkor 2 hétre megjött, utánna meg késett 1 hetet. Biztosan a "rágörcsöléstől" van. De sajnos hiába próbálok nem görcsölni, nem megy!!!!! Pedig laza akarok lenni! Decemberben feladtam és azt mondtam magamban, hogy akkor hagyjuk, de az a baj, hogy tudatalatt benne van az emberben. Mit lehet ellene tenni??? Valaki adjon tanácsot!! Már én is spermavadász lettem!!! :)
2009. ápr. 5. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is így vagyok, én már feladnám a párom még nem. De nagyon nehéz, mindig pontosan megjött a 27. napra a mensim az utolsó 4 hónapba viszont már hol a 31-32 napon jön meg. Nagyon idegesítő, főleg, hogy nekünk már volt egy vetélésünk és akkor két munkatársam is terhes lett, akinek már ugye ott a baba, nekünk meg sehol. Néha annyira fájt ez az egész, nagyon megviselt, mostanában már egy könnyet sem ejtek..azt hiszem én belül kicsit feladtam. Sok sikert lányok, egyszer nekünk is össze kell, hogy jöjjön.
2009. ápr. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!