Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély arra, hogy fogamzásg...

Van esély arra, hogy fogamzásgátló abba hagyása után rögtön teherbe essek?

Figyelt kérdés

6 éve szedek Minulet drazsét, ma kellene elkezdenem a következő levelet, de úgy gondoltuk a párommal, hogy most már jöhetne a baba.

Szerintetek esélyes, hogy mindjárt az első hónapban teherbe esek? Nagyon várjuk már, már hónapok óta tervezzük, de mindig húztuk valami miatt.

Köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 22. 11:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, ovu elötti szeretkezéssel szeretnénk mi is elérni, hogy kislányunk lehessen. Erről az irrigálásról még nem hallottam, de ha hatásos... :)
2011. júl. 22. 12:07
 12/20 A kérdező kommentje:
De jó ilyet is hallani... Nagyon sok olyat olvastam itt meg máshol is, hogy azt hitték, hogy hamar jön, aztán már fél-1 éve próbálkoznak...
2011. júl. 22. 12:08
 13/20 anonim ***** válasza:
2011. júl. 22. 12:50
 14/20 anonim ***** válasza:
2011. júl. 22. 12:57
 15/20 anonim ***** válasza:

[link]

ebben beszél czeizel a savasításról

2011. júl. 22. 13:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :):):)
2011. júl. 22. 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok én is! 10év gyógyszerszedés után most hagytam abba, júli 4-én jött meg az utolsó gyógyszeres mensim, azóta próbálkozunk! Mi minden nap együtt vagyunk párommal, eddig is így volt, ezután is :) Múlt péntek óta fura szurkálást érzek a hasamban és fáj a derekam! Először némi átlátszó folyásom volt, most inkább ilyen fehéres! Remélem minél hamarabb sikerül, és mindannyian pozitív élményekről számolhatunk be egymásnak! :)

2011. júl. 22. 14:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor augusztus elejére nem várod, ugye? Hát nagyon drukkolok neked!!!! Írd majd meg légyszives, hogy sikerült-e!!!! Köszönöm!!! :) Gondolom elég rendesen izgulsz! :D
2011. júl. 22. 15:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, van izgalom, de nem akarok beképzelni semmit! Igen aug 1re nem várom, aztán majd kiderül! :)Írok mindenképp! "25L" néven :)
2011. júl. 22. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem 6 év szedés utána 2 ik hónapban sikerül csak sajnos 4 hetesen elvetéltem:S

Most újra próbálkozunk remélem hamar sikerül megint teherbe esnem és nem lesz semmi baj.

2011. júl. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!