Fogamzásgátló tabletta szedésekor mekkora esély van arra, hogy teherbe esek? Egyáltalán lehetséges?
Figyelt kérdés
Rendszeresen szedem, mostanában mégis terhességre utaló jeleket produkálok(émelygés, sokkal érzékenyebb vagyok, és kb. 4kg-ot híztam 2hét alatt pedig alig eszek valamit).2009. febr. 20. 20:27
1/5 anonim válasza:
0.00001% esély kb. szóval nem valószínű, inkább a gyógyszert váltanám le, lehet, hogy besokalt belőle a szervezet, ilyenkor egy gyógyszerváltás segít, diétázz, tornázz, stb. és ha megoldható esetleg más módszert választanék, nem jó ez a sok hormon, pláne, ha még szeretnél babát!
2/5 anonim válasza:
A lap alján meg találod az egyes fogamzásgátlók Pearl indexét. (azt mutatja meg, hogy 100 nő közül hány esik teherbe) A tabletták a legjobbak között vannak. Nem kizárt a terhesség, de lehet a gyógyszer hormon tartalma miatt vannak panaszaid.
3/5 anonim válasza:
Minden lehetséges.Egyik ismerősömnek Lindinette mellett gyönyörű kislánya született.Én most spirál melett várom a 3.-at
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtató. Szeretnék kisbabát, de még túl korai hiszen még csak másfél éve vagyunk együtt. még egyszer köszönöm
2009. febr. 20. 20:39
5/5 A kérdező kommentje:
Én a Belara nevű gyógyszert szedem. Az orvosom azt mondta, hogy ez egyáltalán nem károsítja a magzatot. Ez azt jelenti, hogy nem nyújt kellő védettséget?
2009. febr. 21. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!