Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék, most már...

Babát szeretnék, most már elkezdjek Elevitet szedni?

Figyelt kérdés
Abbahagytam a gyógyszert egy hete, és babát szeretnék. Elevitet már most elkezdhetem szedni? Mennyit kell naponta? Vagy kétnaponta?
2008. márc. 1. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kezd el szedni.Naponta csak egy szemet szabad bevenni,ha kétnaponta szeded az sem baj.Az lesz az előnye,hogy mire baba lesz (remélem hamarosan)már a szervezeted elraktározza a neki szükséges anyagokat igy már a terhesség legelejétől fogva,megkap minden vitamint és ásványi anyagokat ami nagyon fontos az egészséges fejlődéséhez.Erre legnagyobb szüksége az első 12 hétben van.
2008. márc. 1. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességemnél csak mikor mondta a doki,hogy terhes vagyok és ezt ajánlja akkor kezdtem el szerdni.

A másodiknál más mikor elkezdtünk próbálkozni akkor.

Mégis a második terhességem kicsit problémásabb volt. Viszont mindkét baba egészséges és nagy súlyú lett(sokan mondták,hogy azért nagyok,mert elevitet szedtem)

Minden nap 1 db elég.

2008. márc. 1. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem febr. 4-én volt meg utoljára. Azóta én is szedem az Elevitet. Naponta egyet reggeli közben veszem be. Kb 1 hete úgy érzem, hogy sikerült teherbe esnem. Volt már terhességem csak elvetéltem. Szóval 1 hete elkezdtem szedni a magneB6-ot is. Az előző terhességnél ezt ajánlotta a doki. Tegnap nem jött meg. Holnap tesztelek. Drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön.
2008. márc. 1. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedem az Elevitet de még semmi eredménye, légy türelmes nem minden megy olyan könnyen ahogy az emberek és persze én is elképzeltem. Én január elején hagytam abba a gyógyszert, meg is jött január 6-án. Nagy erővel kezdtünk próbálkozni és amikor a következő mensi kimaradt kezdtünk örülni hogy baba lesz de csak a gyógszer zavarta meg ott bennt a dolgokat mert a teszt (5db) negatív volt. Február 22-én megjött megint de mostmár legalább nem a gyógyszer hatása miatt és lehet újra próbálkozni, talán egy kicsit több sikerrel.
2008. márc. 1. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már több, mit egy éve abbahagytam a gyógyszert, mert nekem azt mondta a dokim, hogy kell fél év, mire kitisztul a szervezetből. Több, mint 5 hónapja viszont már próbálkozunk és én azóta szedem az Elevitet az orvos tanácsára. Nekem azt mondta, hogy nyugodtan szedjek napi egyet, mert csak használhat. És emellé mást nem kell szedni, mert benne van a folsav is és minden, ami a babának kell! Sok sikert Nektek is és mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!!

2008. márc. 1. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a második baba tervezésekor 1,5 évig szedtem mire terhes lettem. Azóta csak azt sajnálom, hogy az első baba tervezésekor nem szedtem már előre a vitamint.
2008. márc. 2. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!