Hetvegen fog valaki tesztelni? Mikorra nem varjatok vagy
miota kesik?
Figyelt kérdés
Tunetek? Nekem 2 napja kesik de a nemvart napjan sajnos negativ volt a teszt. Holnap ismet probalkozom. Semmi tunetem a mindjart megjon erzesen kivul. Sajnos az mensit is jelenthet. :(
2009. ápr. 3. 22:12
1/8 anonim válasza:
Én 11-12-ére vártam de tegnap megjött nem értem pedig olyan tüneteim voltak mint amikor a fiammal voltam terhes!!!Hát nagyon elszomorodtam:(:(:((:(:(:(
2009. ápr. 4. 07:33
2/8 anonim válasza:
Ja és első vagyok azt se értem miért ilyen korán jött meg:(:(:(
2009. ápr. 4. 07:34
3/8 anonim válasza:
Én holnap reggel tesztelek, nekem is két napja késik. Ez már a második éjjel volt, hogy felébredtem a pisilési ingerre, utána pedig nem tudok visszaaludni, olyan hányingerem van. Egész nap émelygek napok óta, nincs folyásom, csak egy pici fehér. A melleim is teltebbek, 3 napja fáj a fejem (ez lehet a fronttól is).
Eddig még nem csináltam tesztet,ma veszem meg.
Holnap írd meg az eredményt Te is! :)
Neked milyen tüneteid vannak?
2009. ápr. 4. 08:58
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem olyan negativ, hogy ennel negativabb mar nem is lehet. :( Mensi meg mindig sehol, ettol is ki tudok keszulni, hogy legalabb akkor a mensi jonne ha mar a baba nem. Remelem utolso te tobb sikerrel jarsz!!! :) Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
Kedves elso, ne szomorkodj, tudom, hogy ez nem vigasztal, de legalabb nallas mar indul az uj honap uj remenyekkel, de en meg szamolni sem tudok. Ket honapja is ugyan igy voltam kesett 11 napot. Haaaat sajnos csak varni tudok. :(
2009. ápr. 4. 09:16
5/8 A kérdező kommentje:
Elso valaszado, ugyanolyan erossegu a mensid?? Mert gondolom itt parszor olvastad, hogy attol meg lehet baba. Persze nem akarlak hamis remenyeket ebreszteni benned de ki tudja? De ha megvan az erossege es a mennyisege akkor sajnos szerintem nem baba. En mar a tuneteimet nem is merem figyelni mert nagyon beszokott csapni a testem, hihetetlem miket kepes produkalni az ember, ha babara vagyik.
2009. ápr. 4. 09:19
6/8 anonim válasza:
szia!én szerdán tesztelek.a 4nap késés után teszteltem de az nega lett!mostmár csak három hét késés után tesztelek az pedig kedden lesz!úgyhogy én még nem adom fel.lehet hamar csináltuk a tesztet!rem babásak vagyunk!
2009. ápr. 4. 09:20
7/8 anonim válasza:
Harmadik vagyok.
Pozi lett a tesztem!
2009. ápr. 5. 11:25
8/8 anonim válasza:
Harmadiknak gratula nekem sqajnos nagyon csomós darabos a menszeszem 1000%hogy nincs és nem is volt baba!!!!De miért van az hogy aki nagyon vágyik babára annak nem jön aki meg nem akar sorra abortuszra megy?Igazságtalan az élet:(:(:((:(:((:(:(:((:(:(:(:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!