Normális, hogy még nem történt semmi?
Figyelt kérdés
Ez a 12. cn., Clostit szedtem a 2. naptól, 5 napon át. Semmi jele nincs még a PÉ-nek. Normális ez? Kb. mikorra várható, hogy lesz? Tapasztalatok?2009. ápr. 3. 21:47
1/5 anonim válasza:
Szia! Szeintem ez nagyon szervezet függő. Én szeptembertől 3 hónapig Clostiztam. Nekem 11-12.nap lett tőle peteérésem,amit szépen követett is spontán tüszőrepedés (ellenőrizték a ciklus 2.felében a progeszteron szintem,ami annyira megemelkedett,hogy igazolta a tüszőrepedést). Hozzáteszem,nekem 25-26 napos ciklusaim vannak. A peteérés függ attól is,hogy hány naposak a ciklusaid,mert ha mondjuk 28, akkor onnan visszaszámolva 14 nap,kb. 14.nap lesz peteérésed. ha rövidebb,pl. 26 napos, akkor kb. 12.nap kellene lenned. Mondjuk engem a Closti alatt végig ellenőriztek hüvelyultrahanggal,hogy egyáltalán van e tüsző. Remélem segítettem,sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Még mindig az első válaszoló volnék, én uígy szedtem,2.naptól 5.napig, napi egy szemet!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nekem nincs szabályos ciklusom, kb. 4-5 havonta jön csak meg. Akkor várok türelmesen, bár egyre nehezebb...
2009. ápr. 4. 09:06
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, hogy visszakérdezek! 4-5 havonta jön csak meg? S erre nem adak neked valami más bogyót is? Nálam azzal kezdődött, hogy helyreraktuk a ciklusomat, s most serkentjük a tüszőimet! Neked meg mindjárt a tüszőkkel kezdik? Nem értem. Jajj nem bántani akarlak ám ... csak gondolkodtam közben ...
5/5 A kérdező kommentje:
Még nem tudni, mitől ilyen a ciklusom, ill. az orvosom már tudja, mert megjött a hormoneredményem. Jövőhéten megyek megbeszélni, mert bár nem fejtette ki, de azt vettem ki a szavaiból, hogy vmi nem stimmel. A Clostit csak ilyen "időtöltés" gyanánt kaptam. De most már nagyon reménykedem, erősödik az LH tesztem. :-)
2009. ápr. 5. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!