Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utal ha mindíg sok volt...

Mire utal ha mindíg sok volt a mensim de most kevés?

Figyelt kérdés
Ebbe a honapba már a 27-edik napomon pecsételgettem,ma vagyok a 29-edik napomon és még mindíg kevés a mensim.Máskor mindíg sok volt.Valaki tud segíteni?Mitől van?28-naposak a ciklusaim.Terhes sajnos nem vagyok!Köszi
2009. ápr. 3. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam most, 4-5 napos szokott lenni, most meg 2 volt. Nekem is neg. volt a tesztem. Kíváncsi vagyok mit írnak. Bocs:)
2009. ápr. 3. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaj dehogyis,nem baj.Örülök minden írónak:) Kiváncsi vagyok hogy most miért van ez?! Amúgy neked mindíg sok szokott lenni?És hány napig tart?
2009. ápr. 3. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj bocs,látom 4-5 napos szokott lenni
2009. ápr. 3. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, mindig 4-5 napig tartott világ életemben. Utoljára meg 2 napig tartott csupán. Én is irtam ide ez ügyben, és azt a választ kaptam, hogy teszteljek pár nap mulva is, mert lehet terhesség. Megmondom őszintén nem is teszteltem, mert a hőm leesett. Most újra várom, hogy mi lesz velem, nagyon szép a hőm, de van még pár nap a mensiig, de nagyon ugy érzem hogy most összejön:)
2009. ápr. 3. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában peteérés elégtelenséget jelent a mennyiség változás.
2009. ápr. 3. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Drukkolok hogy összejöjjön! Én ma vagyok a 30-adik napomon és már sok a mensim,csak az első két nap volt nagyon gyenge!
2009. ápr. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!