Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pénteken lesz 4 hete hogy...

Pénteken lesz 4 hete hogy miss abd. Műtétem volt, lehetek máris terhes?

Figyelt kérdés
tudom hogy várni meg vigyázni meg 6 hét stb, de volt valaki aki már rögtön utánna terhes lett? Vigyáztunk csak érdeklődés szintjén kérdezem.
2011. júl. 20. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha te is tudod, hogy meg kellett volna várni a 6 hetet, akkor miért nem tetted? Mindegy, a te dolgod. Igen, lehetsz. Főleg, ha nem védekeztetek, vagy kiszakadt az óvszer.
2011. júl. 20. 10:14
 2/9 A kérdező kommentje:
megszakítással voltunk együtt és már rég óta igy csináljuk, bár igy lettem terhes is. de persze örültünk!!
2011. júl. 20. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm terhes lett rá 4 vagy 5 hétre. Az a baba is elment. Az orvosok nem heccből javasolják a minimum 6 hetet. A szervezetnek kell regenerálódni!
2011. júl. 20. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt missedem .Én 2 hetes kontrollra mentem,nekem akkor azt mondta a doki,minden rendben,lehet próbálkozni.Most várom a pozitív tesztet.Szorítok neked is!!!!
2011. júl. 20. 14:53
 5/9 A kérdező kommentje:
hááát kicsit reménykedek de nem hiszem hogy most összejött de remélem akkor gyors megjön és utánna biztos tudom az ovulálásom, szorítok neked!!! egyébként én is ugy gondolom hogy semmi gáz nem lenne, azt szerintem érzi az ember a testén ha minden rendben és nekem már mütét után sem volt se vérzés se semmi. de majd kiderül bárcsak....
2011. júl. 20. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Megszakítással lettem terhes.Tehát az NEM VÉDEKEZÉS!

Nekünk évekig bevállt így,de mióta a kicsi megszületett,valahogy máshogy reagál a szervezetem is.

Sajnos nem kívánt terhességről írok én is.

2011. júl. 20. 17:33
 7/9 A kérdező kommentje:
hogy érted azt hogy nem kívánt terhességekről irsz??? én kívánnám hogy terhes legyek !!! csak még nem élesbe megy a dolog de én nagyon szeretném ha már igy terhes lehetnék!!! bár az lennék már igy és most !
2011. júl. 20. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 7 hetes terhesen elhalt a magzat, be kellett fejezni a terhességet. Nagyon megviselt lelkileg, nem is gondoltam, hogy ez előfordulhat. Mivel az orvosom azt mondta, hogy ilyenkor úgysem jöhet létre terhesség, szabadon szerettük egymást. A műtét után 2 héttel újra peteérésem volt, és terhes is lettem. Nagyon féltem, hogy baja lesz a babának. De minden jól alakult. Lett egy gyönyörű kisfiam, aki most 8 éves. A terhesség alatt minden rendben volt, 41 hétre született császárral és 3,4 kg-val. Sok sikert neked!
2011. júl. 21. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utosó válaszoló, bár ma kicsit kihalt a remény ugyanis elkezdtem menstruálni, bár az vigasztal hogy pont 28 napra tehát szerintem nem zavarta meg ez az egész a testem, ugyhogy most tolom a napokat hogy teljen el 13 nap!!! hátha!
2011. júl. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!