Férjemmel szeptember óta próbálkozunk 2. babámmal. A következőre figyeltem fel az elmúlt pár napban lehet hogy ez terhességi tünet?
Kislányommal nem volt alkalmam ennyire megfigyelni a tüneteket mert hamar összejött.Most utoljára február 8-án volt meg .Elvileg 7-én kell megjönnie.Ebben a hónapban nem erőltetve de valahogy majdnem minden másnap sikerült együtt lennünk.Két napja mintha kitüremkedettebb lenne a mellbimbóm mint amikor fázik az ember sok feszességet nem veszek észre mert elég nagyok a melleim talán kiscsit érzékenyek de gondolom ez lehet mensi előtt is.Viszont fura sűrű fehér kevés mennyiségű váladékaim vannak néha mikor wc-re megyek.Nem olyan nedves és nyúlós mint középtájt.Mensi előtt száraz napjaim szoktak lenni 1-2 nappal előttem meg kicsit nedvesebb de ez más és még van egy hetem.
Ez utalhat terhességre?És a megtermékenyülés után milyen váladékozás figyelhető meg?Azt hittem hamarabb sikerül mivel 2 éve szültem és ezt követően gyógyszert nem szedtem és csak 2 hónapot szoptattam. Nem mindig tudunk sokat vagy pont a kellő időben együttlenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!