Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A málnalevél tea mire való?

A málnalevél tea mire való?

Figyelt kérdés
Mikortól, és hogyan kell fogyasztani?
2009. ápr. 2. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

ird be ide a keresőbe hogy málnalevél tea és nagyon sok hasznos választ fog kidobni.

2009. ápr. 2. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:

szia!

Köszi, először a keresővel kezdtem, de olyan különböző válaszokat dobott ki, hogy gondoltam megpróbálom így.

2009. ápr. 2. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
a fogyasztásával mindenki más nézetet vall de nagy átlagban 36 héttől 34 héttől is akár ihatod. de hidd el hű de nagy csodát nem csinál. én is ittam nekem nem használt.
2009. ápr. 2. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:

nekem inkább méhnyaknyákra kellene, peteérérs javítására.

Mivel olvastam (a linkedben is, hogy erre-is-jó..)

2009. ápr. 2. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
ja az más. én szülésre ittam. szerintem tedd fel még egyszer a kérdést de ird bele hogy mire innád ugy egyértelműbb és hátha tud segiteni valaki.
2009. ápr. 2. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. ápr. 2. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is iszom cickafarkfűvel középidőig,középidőtől meg a palástfűteát.Nekem előrehozta a peteérést 2 nappal.Remélem a jövőhéten nem jön meg!Éhgyomorra ittam 1 csészével és este lefekvés előtt,a palástfüvet meg éhgyomorra langyosan.Palástfűből nem szabad sokat inni annak májkárositó hatása miatt!Jó egészséget!
2009. ápr. 3. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Még az előzőhöz elfelejtettem,hogy a menzi első napjától kell inni!
2009. ápr. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!