Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van arra praktika hogy ha...

Van arra praktika hogy ha kislányt szeretnénk a párommal?

Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt egy kínai fogamzásnaptár van,ami az anya életkora szerint mutatja,hogy kisfia,vagy kislánya foganhat az adott hónapban.Érdekes,de nálunk bejött.Anyukám 24 éves volt,amikor augusztusban terhes lett velem,és lány lettem,lányt is mutat a naptár.A kisfiammal márciusban lettem terhes,és 26 voltam,és íme,a naptár is fiút mutat!Fontos,hogy a betöltött életkorodat nézd!Én pl májusban már 27 lettem volna,de mivel a fogantatás márciusban volt,akkor még csak 26 voltam.Érted?Próbáld ki.Mi idén kislányt szeretnénk,és a naptár pont most februárra jósolja a kislányt,belehúztunk.Sok sikert!

2008. febr. 29. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
ezt a fogamzásnaptárat én is ajánlani tudom, sokaknak bejött, illetve a Jónás napok is megmutatják, hogy mikor fog lány, illetve fiú foganni.
2008. febr. 29. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
sztem ez csak babona,nekem megjósolták a fiút,és kislány lesz,de ha hiszel benne,legyen hozzá szerencséd.Sok sikert!!!
2008. febr. 29. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fiút jósól, de kislányom lessz, mind a 4d-s és most már a rendes uh-on is tisztán ki lehet venni a szemérem dombot és környékét.
2008. febr. 29. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez a kínai bejött,de a jónás lányt írt,és fiam lett.De ez a kínai működik nálam is és ismerőseimnél is!
2008. febr. 29. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem a naptárat, ami első gyermekemnél lányt jósolt-fiú lett. Most ikerterhesen ( spontán jött létre ) megint lányt jósolt, voltam genetikai vizsgálaton 100 % két fiú :-O. De állítólag sokaknak bejön...
2008. márc. 1. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én olvastam olyat is, hogy ha sok tejterméket eszel, akkor valószínűbb a lány, ha viszont fűszerest eszel, akkor a fiú. Ha a hüvelyed inkább savas, akkor is lány várható ( lehet irrigálni vízzel higított citromlével), és ha pé előtt 2 nappal vagytok együtt, akkor is nagyobb a valószínűsége a lánynak, mert a "lány spermák" tovább életképesek, mint a "fiúk". Hát nem tudom ezek beválnak-e, mert mi még csak próbálkozunk, de sok sikert Nektek!

2008. márc. 1. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!