Van arra praktika hogy ha kislányt szeretnénk a párommal?
Itt egy kínai fogamzásnaptár van,ami az anya életkora szerint mutatja,hogy kisfia,vagy kislánya foganhat az adott hónapban.Érdekes,de nálunk bejött.Anyukám 24 éves volt,amikor augusztusban terhes lett velem,és lány lettem,lányt is mutat a naptár.A kisfiammal márciusban lettem terhes,és 26 voltam,és íme,a naptár is fiút mutat!Fontos,hogy a betöltött életkorodat nézd!Én pl májusban már 27 lettem volna,de mivel a fogantatás márciusban volt,akkor még csak 26 voltam.Érted?Próbáld ki.Mi idén kislányt szeretnénk,és a naptár pont most februárra jósolja a kislányt,belehúztunk.Sok sikert!
Szia!
Én olvastam olyat is, hogy ha sok tejterméket eszel, akkor valószínűbb a lány, ha viszont fűszerest eszel, akkor a fiú. Ha a hüvelyed inkább savas, akkor is lány várható ( lehet irrigálni vízzel higított citromlével), és ha pé előtt 2 nappal vagytok együtt, akkor is nagyobb a valószínűsége a lánynak, mert a "lány spermák" tovább életképesek, mint a "fiúk". Hát nem tudom ezek beválnak-e, mert mi még csak próbálkozunk, de sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!