Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mire gondoljak? !...

Nem tudom mire gondoljak? ! Majd megjön egyszer vagy lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Január 30-án volt missed ab-om rá 28 napra meg is jött ahogy kell igaz nem volt az az extra erős.Március 15-e körűl volt peteérésem volt tojásosnyákom és 1 napig véteztem de csak akkor látszódott ha elmentem wc-re és meg töröltem magamat.Múlt pénteken kellett volna megjönnie de még semmi.Se babás tünet nincs se menszis.Ma reggeli teszt negatív lett Corax.Lehet ebből még baba?
2009. ápr. 2. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Bármi lehet, de én kevés esélyt látok rá, hogy 18 nap után nem mutatja ki, de van ilyen.

Reménykedj

2009. ápr. 2. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Szerintetek mennyit várjak még mielőtt orvoshoz mennék?
2009. ápr. 2. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Reménykedj, nekem teszt két hét késés után nem mutatta még ki a babám!!:)csak utána gy héttel, s nekem se volt amúgy tünet..sztem tesztelj később kicsit s ha akkor se akkor doki.
2009. ápr. 2. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor azért van még remény!!??
2009. ápr. 2. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Remény mindig van!

Próbáld meg a tesztet 3nap múlva legalább 6óra alvás utáni reggeli vizeletből!

Szurkolok!

2009. ápr. 2. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne ha baba lenne már várjuk őt és a bátyus is!
2009. ápr. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!