A nagy átlagnak hány nap késés után mutatta ki a teszt hogy terhes? Nagyon jó lenne ha mindenki leírná hogy kinek mikor lett pozi!
Valamelyik nap en is hasonlot kerdeztem a terhesseg temakorben mert gondoltam ott lesz par kismama akinek csak a nemvert utan napokkal mutatta ki a teszt. Es nem is szamitottam ra, hogy ennyi jo valaszt kapok. Belinkelem neked a kerdesem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egyebkent nekem meg mindig nem jott meg de nem merek tesztelni. :) Majd vasarnap reggel. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!!
Hát,kedves kérdező,ez sok mindentől függ.(a teszt érzékenysége,az ovuláció napja stb.)
Nekem első terhességemnél ami véletlen volt,a kimaradt menszi utáni nap pozitiv volt.De abban a hónapban (még lány voltam)egyszer voltam együtt a mostani férjemmel 17 napon.És abból lettem terhes.17.naptól számítva a 32.nap teszteltem.
2. terhességemnél már 29.nap kimutatta,de halványan.Akkor is 17.nap volt ovulációm.
31-32 napos ciklusoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!