Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szép a görbém? Vagy csak én...

Szép a görbém? Vagy csak én vagyok beképzelt? :-) A barátcserjétől lett ilyen.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 11:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Első vagyok. Majd mindenképpen írd ám meg, hogy mi lett!
2009. ápr. 2. 13:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is abszolút normális. Ha fent is marad és késik akkor lehet babára gyanakodni. De önmagában a trifázisos görbe nem jelent babát. Csak jelenthet.

Szurkolok hogy mielőbb babás legyél!

2009. ápr. 2. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép, szite tankönyvi a görbéd! :) Nem vagy beképzelt, ez tényleg parádés és esetleg babás!!! :)))
2009. ápr. 2. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező.

A szép görbe nem itt kezdődik attól hogy fent van a hőd a ciklus 2. felében attól az még nem biztos hogy szép mert a ciklusod első felében tiszta cikk-cakk , ide oda tiszta kusza , és főként nem trifázisos mert az egy tized fokos emelkedés az nem emelkedés az nem 3. fázis , jah és rettenetesen magas az alaphőd átl. 36.8 ami már magas vizsgáltasd ki és ha már tudod mi a trifázis ahogy leirtad akkor legalább nézd meg rendesen a görbédet az hogy egy nap volt 36.5 és semmi többször az még nem egy fázis.

Lehet lepontozni , de egy szép görbe nem igy néz ki a ciklusod második fele az szép de azt mindenkinek akkor magas a hője , annyi látszik a görbéden hogy van péd és meg is reped a tüsződ és utána jól működnek a hormonok de ez a ciklus első feléről nem mondható el ott baj van ezt mutatja a magas alaphő is.

De nem oktatni akarlak , maradj nyugodtan abban a hitben hogy szép a görbéd de a nagykönyvbe ne tegyük be mert ha betesszük akkor senkinek nem lesz babája.....

2009. ápr. 2. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

19:52-es válaszoló.

A ciklus első felében nem túl magas a hője,mert ezt gondolom erre a célra hüvelyben méri ami néhány tizeddel többet mutat.

A pajzsmirigyműködésre hónaljban kell mérni 10 percen át a ciklus 2,3,és a 4.napján."Nem oktatni akarlak" én sem.

Egy nőgyógyászati könyvben olvastam még anno 13 évvel ezelött,hogy a ciklus első felében a hő többet ingadzik,mert az ösztrogén ilyen hatással van.

A ciklus második fele a pé után,ha lehet ne ingadozzon nagyon.A legtöbb esetben ez így is van.

Úgyhogy kedves kérdező rá se ránts az oktatásra.

Nekem is volt ilyen szép görbém,fiatal koromban.

2009. ápr. 2. 20:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Kedves 12.46-os!

Nekem se jött a baba annak ellenére h semmi bajom.Voltunk meddőségi centrumban,hormondvizsgálat,átjárhatósági,páromnak spermium vizsgálat (ami nagyon jó),és már 5 hónapja így sem jön a baba.

Ezért kezdtem el a Barátcserjét.

19.52-es válaszolónak:

Nem gondolod,h az első fele ha nem lenne jó akkor a második se tudna jó lenni???Na mindegy.A többség dönt.Igenis lepontozlak és gondolom más is.

Külömben kivizsgáltak és egészséges vagyok a pajzsmirigyem is.

2009. ápr. 2. 20:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tiszta cikcakk a második fele is, ráadásul örültem, hogy egyáltalán felment :( Az enyémhez viszonyítva tényleg gyönyörű. Sajnos nekem még csak ezután vizsgálják a hormonjaimat, és mire még annak eredménye lesz...
2009. ápr. 3. 10:04
 18/21 anonim ***** válasza:
na szültél már tavaly óta? :)
2010. júl. 27. 08:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves kérdező-válaszoló!

Épp ciciztetni keltem fel a 6 hónapos kisfiam mellé.

2009 április 5.-én volt az utsó menszim.Azóta nem menstruálok.

Örülök,h kérdezted,mert én már meg is feledkeztem ,h tettem ilyen kérdést.

nézd így alakult a ciklusom és a terhesség:

[link]

A következő ciklusban nem nagyon figyeltem oda össze-vissza mértem:

[link]

2010. júl. 28. 04:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked! Mennyi ideig szedted folyamatosan a barátcserjét?
2010. dec. 20. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!