Lehetek terhes akkor is ha nem undorodom a kávétól?
Figyelt kérdés
Tegnap reggelre nem vártam és nem is jött meg, viszont a tegnap reggeli tesztem negatív lett. Tüneteim vannak: az egyik legerősebb, hogy ülve képes vagyok elszédülni, volt, hogy majdnem el is ájultam. A mellem is feszül, de nem egyfolytában. A fejem iszonyatosan fáj és tegnap egy kicsit égett a gyomrom. Viszont a tejeskávét meg tudom inni. Arra lennék kíváncsi, hogy attól lehetek-e babás, hogy nem undorodom a kávétól? Kedd vagy szerda reggel csinálok új tesztet.2011. júl. 18. 08:40
11/20 Manka68 válasza:
Nem csak kismama produkál most mindenféle érdekes dolgot, nagyon sokan szédelgünk ebben a melegben. És a fáradtság is lehet most melegtől. Semmiféle tünet nem mérvadó, van, akinek akkor is van, ha nem babás, van, akinek akkor sincs, ha babás. A teszt mutat csak tutit!
12/20 anonim válasza:
Én is tegnapra vártam,a tesztem ma totál negatív:-( Nem tudom,mi van.
13/20 anonim válasza:
persze én a két terhességem alltt is imádtam a kávét .
14/20 anonim válasza:
Én a kávétól - mindkét terhességem alatt - csak három héttel a pozitív teszt után undorodtam meg. Ha rágondolok, hányingerem van. Viszont tényleg a pozitív teszt a legegyértelműbb jel. Bár az első nekem sem volt egyértelműen pozitív, mert nagyon hosszú a ciklusom. Nem tudtam pontosan, melyik a nem várt napja. De minden másnap duplázódik a hcg...Úgy hogy lehet esélyed. És én is megéreztem!!! Bár mondják, hogy nem lehet. Nálam lehetett. Ezzel nem akarlak feleslegesen biztatni, de lehetséges.Izgulok érted.
15/20 A kérdező kommentje:
07:45 mikor tesztelsz újra? Szorítok neked!
2011. júl. 19. 17:41
16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: milyen hosszúak a ciklusaid? Mikor mutatta ki a teszt? Én iszonyatosan rosszul vagyok ma.
Aranyos tőled, hogy drukkolsz
2011. júl. 19. 17:43
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki másnak is aki válaszolt
2011. júl. 19. 17:44
18/20 anonim válasza:
Még egy szavazat: én sem undorodtam a kávétól, a mai napig két kis csészével megiszok:) a 4. hónap végén járunk, sohasem volt vele gondom.
Megy a drukk:)
19/20 A kérdező kommentje:
Ha véletlenül valaki hasonló cipőben jár és erre tévednek, azoknak írom, hogy terhes voltam és semmi bajom nem volt a kávétól:)
2013. jan. 25. 08:10
20/20 anonim válasza:
A hosszú ciklusos vagyok :-)Már nem is emlékszem, milyen hosszú... De jó, így utólag gratulálok Nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!