Van valaki, akinek nem jött be az ovu teszt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 10:07
1/8 anonim válasza:
Nekem állandóan peteérést jelzett, de kiderült, hogy az LH értékem teljesen fel van borulva, és emiatt.
De hallottam már olyat, hogy nem mutatta a pé-t, mégis volt.
2/8 anonim válasza:
Én pont most jártam így, hogy minden nap negatív lett az ovu teszt, de uh-on pedig egyértelműen látszódott a pé. Úgyhogy nem tudom. Remélem hogy a teszt is tévedhet, persze csak ha rosszat mutat!!!!
3/8 anonim válasza:
Nekem sem lett soha pozitiv. Pedig mint egy orult mar a mensi utani napon elkezdtem mert azt hittem biztosan nem jo idoben csinaltam es korabban vagy kesobb van pe-m. Hat mit ne mondjak a mensi utanni naptol egyeszen a 27-diknapig csinaltam es semmi pozitiv jel. Hor erosodott, masnap halvanyodott, aztan megint erosodott es meg folytathatnam... Azt nem tudom, hogy babas vagyok-e mert mar 2 napja kesik de csak vasarnap reggel merek tesztelni. En merem azt allitani, hogy nekem nem jott be. Tettem fel egy kerdest mar regebben a terhesseg kategoriaba, hogy sikerult-e valakinek ugy a babaja, hogy nega volt az ovulacios teszt es ha jol emelkszem ket anyuka is irt, hogy nekik sosem volt pozitiv es a baba megis megfogant.
4/8 anonim válasza:
Én tavaly októberben használtam ovu tesztet, minden nap totál negatív lett. Viszont a mensim nem jött meg és babás voltam. Sajnos őt akkor 7 hetesen elveszítettük, de azóta már a pocimban ficánkol egy egészséges babuci, 14 hetes:) Egy barátnőm is befürdött az ilyen teszttel, pont úgy járt, mint én: negatív volt mindig, azóta az ő kislánya 8 hónapos:) Szóval részemről csak rossz tapasztalat van.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Tényleg fura, mert az orvos nekem is azt mondta rendben van a peteérésem, és a tüszőm is.
2009. ápr. 2. 15:06
6/8 anonim válasza:
Valakinek csak a reggeli első vizelet mutatja ki +tesztet, lehet akkor kellene tesztelned.
7/8 anonim válasza:
Az ovulációs tesztet éppen hogy nem reggel kell használni. Az a terhességi teszt, amire te gondolsz.
8/8 anonim válasza:
Én az Ovu-s tesztre gondoltam, de korábban olvastam, hogy valakinek állandóan negatív volt, pedig orvos szerint volt peteérése és miután kipróbálta a reggeli tesztelést, akkor mutatott pozitívat. Ezért írtam. Tudom, hogy az ovu-s tesztet délután, sőt legjobb este tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!