Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mi lehetett? Tegnap én...

Ez mi lehetett? Tegnap én írtam hogy teszteljek-e már mert a folyásom és minden nem menzeszre utalt.

Figyelt kérdés

De tegnap este együtt voltunk a párommal és utána ISZONYATOSAN görcsölni kezdett a hasam,muszáj voltam gyógyszert bevenni,mert elviselhetetlen volt ,de ez még semmi hajnal 2-kor arra ébredtem hogy megint ez az iszonyatos érzés:(és temérdeknyi vér onnastól kezdve mikor jöttem volna vissza a wc-ről a szobaajtóig nem jutottam el összeestem meg hányinger és szédülés ettől felvátva váltakoztak az iszonyú görccsel:(

Ez nem túlzás ilyen borzalmasat még nem éltem át a menzeszeim alatt ,leírhatatlan volt:(Ja és úgy remegtem mint aki -40 fokban üldögél

Nagyon megijedt a párom is .Ezt így játszottuk hajnal óta erős görcsoldókkal,most nem olyan vészes de fájdogál,remélem nem lesz most már ilyen erős.De mitől lehetett ez?Tényleg őszintén mondom ilyet még sosem éltem meg BORZALMAS FÁJDALOM volt!!

2009. ápr. 2. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát, nem tudom, szerintem akár lehetett egy spontán vetélés is...

Mindenképpen konzultálj a dokiddal, mert lehet, hogy kellene

egy UH, hogy minden rendben van-e.

Ne rémülj meg, nem akarlak idegesíteni, de én is voltam már így, ugyanígy megijedtem én is! Nyugodja meg, próbálj pihenni, és hívd fel a dokidat!

Írj, hogy mi volt!

2009. ápr. 2. 07:58
 2/7 A kérdező kommentje:

és neked vetélés volt akkor?

hát mit ne mondja tényleg megijedtem:((de ilyet még nem éltem meg és még most is hányingerem van:(

2009. ápr. 2. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, vetélésem volt.

Egyébként én írtam ki a tesztes kérdést, amibe belekérdeztél, hogy hívd-e a dokidat! :)

Mindenképpen beszélj vele, ahogy más is írta!

Én már 2x éltem át, tudom ,mit jelent ez! Mindenképpen beszélj vele!

2009. ápr. 2. 08:41
 4/7 A kérdező kommentje:
jó. köszönöm
2009. ápr. 2. 09:12
 5/7 A kérdező kommentje:

ja most voltam a wc-én és azóta semmi vér:S

de semmi!!

2009. ápr. 2. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is írtam neked a másik kérdésben is...

Menj dokihoz, ha nincs vér most, az jobb, mert így nyugodtan megnéz, hogy van-e ott (még) valami vagy valaki!!

Nekem is volt vetélésem, tudom, hogy a tiedhez NAGYON hasonlított, csak én vajúdtam előtte 10 órát, mert az én babám már 9 hetes volt. :(

2009. ápr. 2. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Voltál orvosnál?
2009. ápr. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!