Babát szeretnénk, azonban én már rettenetesen akarom (persze ő is). Még csak 3 hónapja próbálkozunk. Én eléggé sokat görcsölök a babatémán, ideges és stresszes vagyok. Ami köztudottan nem igazán jó. Ki hogyan próbálta oldani ezt a fajta stresszt?
Szia:(
én pl. azzal hogy letettem a hőmérőt ,igaz még mi 1 hónapja kezdtük de olyan szinten ráforgattam magam hogy hihetetlen amiért nem úgy alakult a hőm aludni nem aludtam este így mondtam a páromnak hogy dugja el előlem elmentem orvoshoz ő azt mondta minden jó,régen peteérési zavarom volt de azt mondta ha most nem jön össze ír fel clostit.Bízok benne mert nagyon dícsérik,és így már teljesen megnyugodtam:)Úgy vagyok vele hogy azzal csak stresszelem a kapcsolatunkat is ,bátyámék ezért váltak el mert volt sógornőm az őrületbe kergette és bátyám megunta azt hogy mindig csak ezért szeretkezni meg alig ment haza csak veszekedés.Kiölte az intimitást.Én nem akarok így járni:(ezért már most leálítottam magam ,mert a párom is mondta hogy kicsit kezdek érdekes lenni meg az hogy már aludni se tudtam állandóan gondolkodtam:((de most már jól vagyok és bízok magunkban és az orvosomban:)))
Nyugodj meg te is hidd el sokkal jobban és könnyedebbén optimistábban fogod látni:Dtudom könnyű mondani de bízzatok magatokban:D
Én őszintén szorítok nektek!!!!!
Nagyon sokban igaza van az elöttem válaszolónak.
Abban az egyben nem értek egyet,h teljesen egy orvostól várja a segítséget.
Én is rágörcsöltem az elején az első 2-3 hónapban,aztán rádöbbentem ,h ez nem jó.
Igen nálunk is megrontotta a nemi életünket.De idejében észbe kaptam és Én változtattam.Párommal is megbeszéltem,ha jön a baba jön,amikor jön akkor jön.
A hőmet mérem,és minden hónapban megadjuk at esélyt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!