Ha teherbe esnétek kidobnátok a kedvenceteket a házból?
Miért dobnám?
Ha a macska teherbe esik, akkor kidobna téged?
Aki kidobna egy háziállatot, annak nem való gyerek...
Oltott, féregtelenített, szerintem nem lehet gond. Max. kerüld az együttalvást és a hasonló szoros kontaktust.
nem kell kidobni szegényt !
nekünk is volt macskánk, benti macska, alomba végezte a dolgát, ezért a terhességem alatt a párom cserélte az almot, mert a macska ürüléke lehet szennyezett
de egyébként ugyanúgy éltünk vele mint máskor, simogattam is, kétszer néztek toxót, mindig negatív lett
Meg vagyok nyugodva! Nem akarnám kirakni amúgy se nincs szívem hozzá olyan aranyos.
Csak azért kérdeztem meg mert mások azt rágják a fülembe hogy terhesen macska veszélyt okoz a babára nézve.
Örülök neki hogy ti másképp vélekedtek.
Köszönöm:-)
Kezdjük ott,hogy nem tartanék lakásban állatot,és akkor most le lehet pontozni.
Igaza van annak a válaszolónak,aki szerint betegségeket terjeszt,és nem csak a kisbaba,hanem a magzat is veszélyben lehet.
Mikor teherbe estem volt kutyám, macskám. Azóta lett még egy kutyám és egy nyuszim is. A lányom 2 éves, együtt etetjük őket fésüli őket. A kutyákkal tanult meg járni. Annyi, hogy a macskaalmot ne te tisztítsd, míg terhes vagy, ezt nekem is mondta az állatorvos, orvos. Meg ha betegek az állatok vigyem el a babát is orvoshoz.
Én semmi pénzért nem adnám oda őket, és a lányom is imádja őket. Így legalább megtanul róluk gondoskodni.
Atya ég..ekkora baromságokat írni!!!!
Ne haragudjatok már,de kérdezzetek már utána egy állat orvosnál mielőtt ilyeneket leírtok!!
Az igaz hogy betegséget terjeszthet,de ha be van oltva,féregtelenítve..akkor könyörgöm,mit adhat át a kismamának...!!!!!!!!
Nem jelent veszélyt,sem a babára,sem az anyukára ez az egyik!!
A másik,amilyen betegséggel megfertőződhetnél várandósan,azon már réges-rég túl estél,mivel a cica már minimum 2.hónapja nálad van!!
Amire pedig vigyáznod/figyelned kell,az mindössze annyi,hogy ne te takarítsd az almot!!!
Ezeket a tényeket mind állatorvos mondta,ugyanis nekem is van 2csivavám(akik velünk alszanak),és a szomszédban 2db cica..jah,és én is állapotos vagyok,így ki kértem az állatorvosom véleményét!!!
A kérdésre válaszolva:nem akarlak megbántani,de ha kidobnád szerencsétlen,magatehetetlen állatot az utcára..hát csak annyit kívánok,hogy pont egy állatvédő arra járjon...!!! Nem ő szeretett volna a te TÁRSAD lenni,arról meg végképp nem tehet hogy pont hozzád került!
De tényleg komolyan,nyugodj meg,nem lesz baj...de azzal nem ártasz ha konzultálsz a nőgyógyászoddal és az állatorvosotokkal!
Egyébként gratula a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!