Probléma az, ha a 13. napon nem mutat ki semmit az ovu tesztem?
Figyelt kérdés
Még nagyon az elején járok (2. "tudatos" próbálkozás) és a hőmérő+ovu tesztet próbálom kombinálni a siker érdekében. Egyelőre azt szeretném megállapítani, hogy mikor van peteérésem, illetve van-e egyáltalán?!2008. febr. 28. 19:22
1/4 anonim válasza:
Én Gabrielt használtam a 13. napon már halvány volt, a 14. még halvány, de halványabb az előzőnél. 27-28 naposak a ciklusaim, tehát valószínűleg a kettő között lehetett a csúcsom, délután 3 körül csináltam mindkettőt. Ha kicsit hosszabb a ciklusod, lehet, hogy csak holnap, vagy holnapután fog jelezni.
Az is előfordulhat, hogy épp nincs peteérésed, de normális menses esetén ennek kisebb a valószínűsége.
Mi a 14. napon akcióztunk, valamikor akkor lehetett peteérésem, ha volt egyáltalán. A halványság persze engem is elbizonytalanított, de nem gondolnám, hogy valami nincs rendben nálam. Nekünk ez volt a 3. bébiprojektes hónap, remélem sikerül nektek is, nekünk is:)
2/4 A kérdező kommentje:
Én is Gabrielt használtam, viszont a hőmérőzés is alátámasztotta, hogy valószínű nincs peteérés. Ma is próbálom, talán lesz valami változás (: Bízom benne, hogy csak arról van szó, hogy nálam később van peteérés.
2008. febr. 29. 06:20
3/4 anonim válasza:
szerintem is hőmérőzz! Ja és nem szoktad érezni a pé-det? Mert nekem bal petefészkem szurkál olyankor, tehát én szerencsésnek mondhatom magamat, hogy érzem.
4/4 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban éreztem a pé-t és a hőmérőzés is olyan volt mint a "nagykönyvben". Ezekhez igazítottam az együttléteket, de sajna nem sikerült. Ezért vettem ovu tesztet, de ebben a hónapban se hőemelkedés, se + ovu teszt ): Már kételkedem a teszt biztonságán is... Lehet dokohoz kellene menni, ő talán biztosabbat tudna mondani?!
2008. febr. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!