Mi lehet a probléma, hogy az ovulációs tesztem mindig pozitiv?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy,hogy ciklus hányadik napján csinálom mindig pozitiv.Csináltam már az elsö napokba is meg a végén is,söt még a mensi alatt is de mindig pozitiv.Ez mitöl van?Gondolom valami nincs rendbe.Szerintetek?2010. jún. 3. 16:55
1/5 anonim válasza:
Tehát: Minden nap erősebben látszik a tesztcsík mint a kontrollcsík?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,minden nap egyértelmü pozitiv.
2010. jún. 3. 17:24
3/5 anonim válasza:
Akkor érdemes csináltatnod egy vérvételt, ugye mivel ez a teszt az LH-t mutatja a szervezetedben, lehet, hogy túl magas az értéked, sőt valószínű. Az viszont nem túl jó, meg kellene beszélned az orvosoddal. Nekem pl a lutaálisban jó magas az LH-m, de a doki szerint még nem vészes, viszont ez meg is látszik az ovuteszteken.
4/5 anonim válasza:
Vagy nem lehet, hogy terhes vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
De jó is lenne terhes lenni,de sajna nem vagyok az.
2010. jún. 3. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!