Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lemaradtam a lehetőségről, ma...

Lemaradtam a lehetőségről, ma van pém de nincs már esély?

Figyelt kérdés

A drága párocskám annyira akar babát de nem tesz érte semmit erös krémes folyásom van gondolom most repedthetet meg a tüszöm,de a párom inkább el ment.

Most már feladom egyedül nem már nem szeretne velem családot?

"egyépként mult hónapban tök lelkes volt 3éve probálkozunk."

2009. ápr. 1. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A kremes folyas utan jon majd a tojas feherjehez hasonlo nyulos folyas. Na akkor kell akciozni mert ez a tojcsis folyas segiti feljutni a spermiumokat at mehbe. Ezen konnyen fel tudnak uszni. Szerintem meg csak ezutan lesz ovulaciod. Legalabbis en igy tudom. Nem kestetek meg le semmirol! Sok sikert hozza. :)
2009. ápr. 1. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire kétségbeesni. Hány éves vagy? És hova ment a párod? Ha krémes folyásod van elvileg terhes is lehetsz.( nekem is volt, de már amiatt, hogy a méh szedte fel magára a szükséges hámmennyiséget)Vagy lehet gombás fertőzés miatt is. Nem szabad minden hónapra úgy tekinteni, mintha az lenne az utolsó. No para...Egy 1 éves manó anyukája
2009. ápr. 1. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló...

Nem mindenkinek van tojásfehérjeszerű folyás!

Van akinek az "erős krémes folyás" helyettesíti és ez ugyanolyan termékenységre utaló jel.

Kedves kérdező.Hát szerintem most nem volt kedve a párodnak...mi is jártunk így és én is dühös voltam.

Meg is rontotta a nemi életünket a görcsös babát akarás.

Hívd haza a párodat és kezdeményezd Te.

Nem lehet h a múlt napokban már szeretkeztetek?Mert akkor ott várhatják a kiskatonák a petesejtedet.

Türelmet és kitartást kívánok.

2009. ápr. 1. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elso valaszado vagyok. Elnezest kerek akkor en tudtam rosszul. Nem allt szandekomban felrevezetni a kerdezot, ugyhogy legyszi ne haragudj.
2009. ápr. 1. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

23éves vagyok és ha haza ért le támadom..

most igy 1kicsit megnyugodtam remélem sikerül.

2009. ápr. 1. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg meghatottál :) és őszintén szeretnék segíteni ,én nem tudom mi lenne velem ha 3 évig kellene próbálkoznunk :( De soha ne hagyd hogy ez a kapcsolatotokra menjen,próbálj megnyugodni még akkor is ha ez túl nehéz.Sex közben pedig soha ne arra gondolj hogy na most talán sikerül...inkább próbáld meg felidézni az első csodálatos szeretkezést a pároddal.Legyetek olyanok mint régen...mikor 1000-rel dúlt a love...:)vibráljon köztetek a levegő :) és hidd el mikor már teljesen megnyugodtatok és nem görcsöl egyikőtök sem,akkor mondhatjuk majd hogy jön a szerelem baba :) (barátnőm mesélte hogy szinte olyan volt akkor a sex mintha TELJES MÉRTÉKBEN összefonódtak volna,testben és lélekben egyaránt)Most 6 hónapos a picurka :)

SOK SIKERT ÉS BABÓCÁT KÍVÁNOK!!! :)

2009. ápr. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!