A peteéréstől számítva vagyok 4hetes és 4 napos, így korai lenne még tesztelni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 13:01
11/14 A kérdező kommentje:
A menzeszem jött meg 4 hete és négy napja és már 2 napja késik mert később volt a peteérésem:(de volt mert pont akkor voltam dokinál.Most csináltam délben ,ja és pár napja megjön érzésem van és nekem is nyilallgat néha a hasam alja,de eddig semmi,szó szerint se menzi se baba:((
szerinted korai volt még??
anyumnak sem volt tünete ,semmi.
2009. ápr. 1. 13:46
12/14 anonim válasza:
Nem mindenkinek jár tünettel!Szerintem várj még 2 napot és a pénteki első vizeletből tesztelj,ha addig nem jön meg a menszid!Szorítok,hogy ++++++ legyen!Ha késői pé-d volt akkor még lehet nem elegendő a hcg a szervezetedben és azért lett most negatív!
Szorítok!
Azért írd majd meg az eredményt!!!!:-)
13/14 anonim válasza:
Én 4+1-nél teszteltem pozitívat! ; Attól is függ hogy hány napos a ciklusod. Nekem 33 és mégis. ;) De ha negatv akkor se add fl, simán lehetett később pé-d!
14/14 anonim válasza:
Ne most tesztelj, hanme reggel! Nekem is csak a reggeli volt akkor még pozitív!
Előző vagyok, 5 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!