Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom.11 napja...

Holnapra nem várom.11 napja volt a beültetésem. Holnap tesztelhetek?

Figyelt kérdés
kb. egy hete fáj, görcsölget a hasam, feszül a mellem, de egyébként semmi mást nem érzek, ezek pont lehetnek a mensi tünetei is. Nagyon izgulok, ez a 11 nap elég kemény volt, most meg icipici barnás valami jelent meg.
2009. márc. 31. 19:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, első lombik. Csak nyilván ennyire nem értek hozzá, de átfutott a fejemen, hogy ha most nem, akkor pár hónap múlva mitől igen? De tényleg nem lehet tudni az okokat, hogy miért nem tapadtak meg... Én is úgy gondolom, talán egy nagyobb bajtól óvtak meg így minket... De most megint várakozás kezdődik...

Köszönöm a kedvességedet!

2009. ápr. 1. 17:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, első lombik volt. Csak hát az futott át a fejemen, hogy, ha most nem sikerült, akkor pár hónap múlva, mitől sikerülne? Nem keresem az okot, hogy miért nem, biztos van, talán nem most jött el a mi időnk, talán valami sokkal rosszabbtól mentett meg minket...

Köszönöm a kedvességed!

2009. ápr. 1. 17:40
 13/13 A kérdező kommentje:
És még a kommentet is kétszer küldtem el, mert nem vettem észre, hogy már a másik oldalon van. Remek vagyok :)
2009. ápr. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!