Holnapra nem várom.11 napja volt a beültetésem. Holnap tesztelhetek?
Figyelt kérdés
kb. egy hete fáj, görcsölget a hasam, feszül a mellem, de egyébként semmi mást nem érzek, ezek pont lehetnek a mensi tünetei is. Nagyon izgulok, ez a 11 nap elég kemény volt, most meg icipici barnás valami jelent meg.2009. márc. 31. 19:11
1/13 anonim válasza:
A barnás nem jelent semmi jót. :( Nagyon remélem, hogy nem az amire gondolok és sikerült a baba! Mit mondott a doki mikor tesztelj? És kapsz kúpot vagy valami utrogestan-t?
2/13 anonim válasza:
Hadd kérdezzelek... Az elmúlt 11 nap milyen volt? Írod hogy kemény. Nekem műlt hétfőn volt inszem és bár nagyon bízom a dologban bizonytalan vagyok.
3/13 anonim válasza:
Ez inkább beágyazódás!:-)
leghamarabb 3 nap múlva reggel tesztelj 10-essel.
Szurkolok, írj, hogy mi lett!
4/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a kedves válaszaitokat. Ma reggelre világos pirosan megjött :( Teszt negatív. Az orvos azt mondta, pénteken teszteljek, de így már semmi reményem...
Azért volt kemény az elmúlt 11 nap, mert nagyon aggódtam. Talán éreztem, h nem sikerül. Talán emiatt nem sikerült. Nem tudom. De egész éjjel sírtam...
Szorítok mindenkinek!!
2009. ápr. 1. 07:35
5/13 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Az lemaradt, hogy kaptam hüvelytablettát. Az sem segített, ezek szerint. :(
2009. ápr. 1. 07:51
6/13 anonim válasza:
Szia! Lombik babával próbálkoztatok?
7/13 A kérdező kommentje:
Szia! Igen.
A párom el van kötve (hererák). Más esélyünk nincsen. :(
2009. ápr. 1. 08:29
8/13 anonim válasza:
Szia! Nagyon drukkolok hogy sikerüljön és ne keseredj el, bár tudom, hogy ez most nagyon nehéz.
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, de ilyenkor tényleg nagyon nehéz...
Mindenkinek a legjobbakat kívánom és drukkolok!
2009. ápr. 1. 09:04
10/13 anonim válasza:
:( Nagyon sajnálom. De van még lehetőség a lombikra... Ki tudja milyen kémia zajlik odabent hogy nem sikerül. Lehet amiket beültettek babák nem lettek volna egészségesek vagy épp megsérültek valahogy és nem tapadtak meg. Összeszorul a gyomrom, nagyon sajnálom tényleg! Kitartást Nektek! Első lombik volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!