Ha 2 naponta vagyunk együtt a férjemmel (tehát középidőben is) akkor mitől lehet hogy eddig nem sikerült teherbeesnem?
00:10 vagyok. Bizony változtattunk. Előtte (4 hónapig)kádban fürdött a férjem. Sokszor mondtam neki, hogy ne tegye, mert a forró víz elpusztítja a hímivarsejteket.
Utolsó hónapban zuhanyozott. És össze is jött:-) Ja, akkor 2-szer voltunk együtt amikor peteérésem volt. Előtte egy hétig nem. Ha nagyon figyeled magad, akkor pontosan érzed a peteérésedet. Ha nem megy, akkor leírom hogyan.És drukkolok! :-)
Előző vagyok. Te tudod! Az a legjobb ha az ember hallgat a megérzéseire. Én 35 voltam, biztosra mentem. De utólag megerősített a nődokim is, hogy nem szabad túl sűrűn szerelmeskedni.
Spontán peteérés is lehet egy cikluson belül, de érdemes figyelni is. Főképp ha már ennyire szeretnél babás lenni!:-) A legegyszerűbb a hüvelyváladék ellenörzése: Két ujjad közé veszel egy keveset. Ha sűrű, tejszerű, akkor nem ovulálsz. Ha síkos, áttetsző, nyúlós, akkor igen. Ennyi.
Lehet venni mini mikroszkópot is, tesztet a pl. A DM-ben.
Én csak figyeltem a testem és középidőben voltam együtt a férjemmel. Elvileg peteéréskor még kívánósabb is az ember lány:-)
Szeptemberben mi is nekilátunk újra ennek a csodának. Ne aggódj, csak poztívan! Én sem fogok, pedig már 38 vagyok.:-)
Írj ha összejött! Sok sikert Nektek!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!