Ha ma nega lett a 10-es teszt akkor már tuti nincs baba?
Holnap kéne megjönnie, de semmi tünet, hogy meg akarna, pedig ilyenkor már javában szokott fájni a hasam.20-21-én volt peteérés.A 10-es érzékenységű tesztnek már ki kellett volna mutatnia!Akkor miért nem akar megjönni?(nem mintha baj lenne, de akkor inkább jöjjön, új hónap új esély)
Nem mutatná mégse ki?
Honnan tudod, hogy nem akar megjönni, mikor még csak holnapra várod és nem késett egy napot sem? A hasfájás elmúlása nem azt jelenti, hogy nem is jön meg.
Én is holnapra nemvárom, tegnapelőtt mensi szerű erős hasfájásom volt, tegnap enyhe, ma már semmi. De én erre nem alapozok, majd ha elmarad, ráérünk akkor gondolkodni, tesztelgetni.
Várjuk meg a holnapot és az azutáni napot. Ha akkor sincs semmi, már el lehet gondolkodni a teszten.
Szia!
Mi újság van Nálad? remélem még nem jött meg...:)
Nálam semmi különös nincs, a hasam nem fáj, viszont a cicim is csak picit érzékeny, ami mensi előtt is szokott. Ami feltűnő, hogy sok folyásom van, olyan mintha állandóan ömlene belőlem, pedig a bugyin alig látszik. Az viszont világossárga színű és ragadós. Neked nincs ilyened?
3. válaszoló
Szia!
Mára kicsit vizesebb lett, szóval úgy vagyok vele, hogy szerintem már meg fog hamarosan.Neked viszont szorítok!Mikor tesztelsz?
Még Te se add fel, amíg nincs mensi, addig van remény. Valamelyik nap volt egy kérdező, akinek pozi lett a tesztje és mégis megjelent a vizes folyás.
Én már nem tudom eldönteni, hogy mi van velem, ez baba-e vagy erős PMS tünetek. Mert most vettem észre, hogy már egy csomószor voltak pisilni és a melleim is feszülnek, olyan mintha égnének. Teltség érzetem van, alig van étvágyam és kerülget a hányinger is. De ezek mind lehetnek mensi előttiek is, így nem tudom mi van. Holnap megyek veszek tesztet. Nem tartok itthon, mert képes lennék naponta kettőt elhasználni.
Az a fura, hogy erről a hónapról már teljesen lemondtam, mivel a pé időszakában csak egyszer tudtunk együtt lenni.
Lehet pont azért lesz nektek sikeres, mert csak igy voltatok együtt:)
Ma megjött reggel fel is raktam egy tampont, de egész nap csak nagyon kevés volt, olyan mint legutolso nap szokott lenni, annyi.Lehet a testem is tréfál ma:)
De remélem azért holnap se lesz semmi.Nem szoktak ilyen erős tüneteid lenni egyébként?Nekem most az a furcsa, hogy minden honapban szarul vok mensi előtt, most meg semmi.Érdekes...Mióta próbálkoztok?
Október végén volt egy missed ab-om, utána 3 hónap szünet és most van a 2. próbálkozós hónapunk.
Januárban is nagyon erős tüneteim voltak, pedig akkor védekeztünk, ezért már nem hiszek a tüneteknek.
Hát, nagyon kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!