Marcius 2-an volt a mensim elso napja es mara nem vartam a mensit ami meg nem is jelentkezett (29 naposak a ciklusaim, neha 30) . A ferjemmel nem tudtunk sokat egyutt lenni a munka miatt, sokat utazik. Egyuttleteink 7, 11, 14, 17, 21, 25. A kismama.hu 18-ra rakta a peteeresem ami szerintem kitolodott 19-re es ezert nem lett sikeres ez a honap sem. Mert 17-rol a spermak nem eltek el 19-ig de a 21-dike tul messze volt. A 17-dikei egyutletet mar tuti ki kene mutassa egy 10-es erzekenysegu teszt, ha sikerult volna de ma olyan negativ lett, hogy negativabb mar nem is lehet. :( Igaz lanyok jol latom, hogy nincs mar remeny?
2009. márc. 31. 16:00
1/4 anonim válasza:
Soha ne egy kalkulátornak higyj, hanem a testednek vagy az lh tesztnek. Ha egy nappal előbb vagy éppen később volt pé, akkor ott még simán lehet baba.
Nekem pl a 25 napos ciklusaimmal 10.-12. napon szokott pém lenni...Sokat lövöldöztünk mellé sajnos, de kiderült.
2009. márc. 31. 16:06
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt. Ha hetvegeig nem jon meg akkor vasarnap reggel tesztelek megegyett. A folyasokkal nagyon hadilabon allok sosem tudom mikor milyen. Nagyon bene vagyok ezen a teren es nagyon keves folyasom van. Szinte csak mensi elott szokott lenni egy pici. De majd jobban oda fogok erre is figyelni meg jovohnapban nekiugrom az ovulacios tesztnek. Egyedul a 21-dikei egyuttletben bizom. :(
2009. márc. 31. 16:10
3/4 anonim válasza:
Szia! Én is azt mondom, hogy a tested legyen a fő irányadó. De az tény, hogy a spermiumok 72 órán át éleképesek, tehát ha 17-én voltatok együtt, akkor a 18-ai vagy akár a 19-ei peteérés pont jó:-)
Nekem az első terhességemnél 5 nap késés után sem mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok. Elmentem dokihoz és Ő vérvétel utján megállapította hogy kismama vagyok. Szerintem próbáld meg egy másik fajta teszttel.
Szóval fel a fejjel semmi sincs veszve, megértem mit érzel hidd el (én egy hét múlvára nem várom, olyan lassan megy az idő, hogy valami szörnyű) szorítok:-)Írjál majd:-)
2009. márc. 31. 17:14
4/4 A kérdező kommentje:
Koszon szepen neked is utolso valaszado! De jo lenne ha nallam is kesen es baba lenne. Majd hetvegen kiderul ha addig nem jon meg. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!