Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki esett inkább teherbe?...

Ki esett inkább teherbe? Akinek vannak ovu tünetei, vagy akinek nincs?

Figyelt kérdés
Természetesen tudom hogy ez egyén függő, csak az arányokra vagyok kíváncsi, hogy mennyien estek teherbe azok közül akik nem szokták érezni az ovulációt, és mennyien akiknél jellegzetes tünet van(hasfájás, cici, vér) Légyszi írjatok minnél többen!
2009. márc. 31. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem szabályos ciklusaim vannak,érzem az ovulációt is, de 5 hónap alatt még nem sikerült a baba. Szerintem nem attól függ a teherbeesés esélye,hogy valaki érzi-e vagy sem az ovulációt,hiszen erre is arra is akad példa bőven.De egy biztos,peteérés nélkül nincs terhesség sem.
2009. márc. 31. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy a peteérés során a megérett tüsző ugyanolyan "fájdalmat" tud okozni, akkor is ha nem reped meg és nem szabadul ki. Engem már megtévesztett. "Ovulációs érzés"-em volt és a hőgörbéből kiderült, nem volt tüszőrepedésem. És hát természetesen nem is sikerült teherbe esnem. Na de a következő hónapban....

Sikerült!

2009. márc. 31. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!